BACHELORSTUDIES

Deltid Bachelorprogrammer i Arkitektur i Storbritannia 2022

En bachelor 's grad er et kjennetegn på høyere utdanning. Det er gitt til de som vier tre til sju år på å studere et bestemt program. En bachelor 's grad kan opptjenes i en rekke disipliner i kunst og vitenskap.

Arkitekturstudier fokuserer på historien om bygg og hjemmedesign i sammenheng med kunstbevegelser. Studentene kan lære om berømte arkitekter, samt ulike arkitektoniske stiler gjennom hele Amerika og Europa.

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

Deltid Bachelorgrad studie i Arkitektur i Storbritannia

2 Resultater i Arkitektur, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Filter

Bachelor i arkitektur med utmerkelse - BArch (Hons)

University of Lincoln
Bachelor
<
Fulltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
Campus

Den historiske byen Lincoln har røtter i det romerske Storbritannia, og gir en inspirerende kontekst der du kan utforske arkitektur og lære om arv og arkeologi i forhold til m ...

Les mer

BA (Hons) Arkitektur

Leeds Beckett University
BA
19 sep. 2022
<
Fulltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Arkitektur er et dynamisk emne som involverer et bredt spekter av aktiviteter, fra studiodesign og modellskaping til studiet av kunst, historie og kultur. Det krever fantasi s ...

Les mer