Filter
Bachelorgrader
Aruba Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter Bachelorgrad programmer i Aruba 2019/2020

En bachelorgrad er en post-sekundær grad tildelt etter fullført 120 studiepoeng. Det tar vanligvis åtte semestre for å fullføre en bachelorgrad. Når du skal fylle en lavere kurs, kandidatene må studere generelle kurs og valgte en stor bestemt emne. En bachelorgrad kan også kalles en Baccalaureate i visse land.

Oppdaget og hevdet for Spania i 1499, ble Aruba kjøpt opp av den nederlandske i 1636. Aruba løsrev seg fra De nederlandske Antillene i 1986 og ble en egen, selvstendig medlem av Kongeriket Nederland. Bevegelse mot full uavhengighet ble stanset på Aruba 's anmodning i 1990.

Bachelorgrad programmer i Aruba

Les mer Minimér

treff

University of Aruba

Dette treårige BA-STEM-programmet med 180 studiepoeng fokuserer på bærekraftig utvikling i sammenheng med små øystater. Programmet er utviklet for å forberede neste gener ... [+]

Bachelorgrad programmer i Aruba 2019/2020.

Bærekraftige øyeløsninger gjennom vitenskap, teknologi, ingeniørvitenskap og matematikk

Bærekraft har blitt et nøkkelord for myndigheter, bedrifter og forskningsinstitutter. Bærekraft krever samarbeid mellom institusjoner og fagområder, det kan ikke oversettes til teknologiske termer alene. Imidlertid har vitenskap, teknologi, ingeniørvitenskap og matematikk (STEM) en viktig rolle å spille i bærekraftig utvikling i det 21. århundre.

Små øystaters sårbarhet for miljømessige og økonomiske sjokk krever en tverrfaglig respons på bærekraftig utvikling. I dette perspektivet er det tydelig at våre land, samfunn og industri krever fremtidige innovatører, lærere, forskere og ledere som kan løse de mest presserende utfordringene både i dag og i morgen.... [-]

Aruba Oranjestad
September 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk