BACHELORSTUDIES.NO

Beste skoler Bachelorprogrammer 2019/2020 i Asia

Fullfører en Bachelor grad i Asia vil åpne betydelige faglige dører via kunnskaper, ferdigheter og kompetanse, samt tilkoblinger for laget. Bachelorgrader i Asia er sterkt variert og mangfoldig. Bachelorstudenter i Asia kan studere alt fra International Hospitality til elektroteknikk, fra Business Administration til Medicine, fra Civil Engineering til lingvistikk, og nesten alt i mellom. Enten i Kina, er Thailand, Russland, De forente arabiske emirater, Saudi Arabia, Malaysia, Israel, Oman, Taiwan, Tyrkia eller et annet land, bachelorstudier i Asia forpliktet til å støtte studentene. Enkelte europeiske og nordamerikanske universiteter har studiesteder i Asia, og gir en virkelig internasjonal utdanning.

Bachelorstudier i Asia ofte siste tre til fire år.Studentene vil bli introdusert til en rekke forskjellige moduser av læring, blant annet foredrag, seminar, gruppeoppgaver, praksisplasser og studere i utlandet muligheter. Avhengig av bachelorstudiet kan studentene også gjøre praktisk arbeid i et laboratorium, studio eller rollespill innstillingen. Fakultetet i bachelorstudier i Asia, som er listet opp nedenfor, er kvalifisert for og dedikert til å gi en kvalitet lærerik opplevelse for hver student.

Så hvis du kunne tenke å studere arkitektur i Izmir, Business i Bangkok eller International Hospitality Management i Dubai, for eksempel, så blar du ned og sjekk ut denne lange listen av bachelorstudier i Asia!

treff Filter

Bachelor i International Finance

Financial University under the Government of the Russian Federation
Campus Heltid studier 4 år Kontakt skolen Russland Moskva

International Finance Faculty (MFF) gir opplæring for bachelorer og mastere innen forberedelse "Økonomi". Etter opplæringen får studentene et diplom i statsuniversitetet for Finansuniversitetet under Russlands regjering, og har også mulighet til å skaffe seg et diplom fra et av de prestisjetunge vestlige partneruniversitetene.

Bachelor of Engineering in Civil Engineering

City University of Hong Kong
Campus Heltid studier 4 år Kontakt skolen Hongkong Kowloon Tong

Vi har som mål å utstyre studentene med spesialisert moderne kunnskap om sivil- og konstruksjonsteknikk. Våre programmer har en fordel foran andre typiske sivilingeniørprogrammer takket være en bred kunnskap om sivilingeniør som inkluderer konstruksjonsteknikk, byggeledelse og infrastruktur og urbanisme.

Bachelor i statsvitenskap

The British University in Egypt
Campus Heltid studier 4 år September 2020 Egypt Kairo

Programmet tar sikte på å gi studentene mulighet til å få tak i nasjonale og internasjonale perspektiver på mange aspekter av yrkeslivet; som i sin tur kan legge til rette for utdannede karriereveier på ulike felt, som diplomatisk tjeneste, journalistikk, akademia, lov og ikke-statlige utviklingsorganisasjoner. Dette inkluderer kunnskap om regionalpolitikk, kulturell følsomhet, eksponering mot internasjonal politikk og kjennskap til juridiske og økonomiske rammer.

Bachelor i International Business Administration

Triatma Mulya Stenden
Campus Heltid studier 4 år Februar 2020 Indonesia Denpasar

Bli en borger av verden ved å studere 2 år på Bali, 1 år i Nederland og utvide horisonter med en verdensomspennende betalt praktik som normalt fører til umiddelbar ansettelse etter ferdigstillelse. Gå på denne spennende reisen ved å registrere deg for inntaket i februar 2018 og få 30% rabatt på 1 års studieavgift. Full opplæring må betales innen 23. desember 2017; T

Bachelor of Fine Arts i grafisk design

Zayed University
Campus Heltid studier 4 år September 2020 De forente arabiske emirater Mohammed Bin Zayed City Dubai + 1 fler

I grafisk design skaffer studentene teoretisk og praktisk kunnskap innen design og praksis, samtidig som man utvikler en rekke ferdigheter innen utskrift og mediedesign. Gjennom sine kursoppgaver studerer studentene typografi, publisering og emballasje design, reklame, merkevarebygging og webdesign. De lærer også om prosjektoppdrag, forskning og kundeinteraksjon, og hvordan du kan pitchere, utvikle og til slutt implementere designforslag. Gjennom samfunnsengasjement og gruppespørsmål og klientbaserte prosjekter oppfordres studentene til å forstå sosial og kulturell dimensjon av ethvert prosjekt for å bli innovative ledere innen design.

Bachelor of Design

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI)
Campus Heltid studier 4 år Kontakt skolen De forente arabiske emirater Dubai

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI) er et privat, ikke-profitt universitet, akkreditert av Høyskoledepartementet i UAE.

BA

George Mason University Korea
Campus Heltid studier 4 år Mars 2020 Sør-Korea Incheon

Verden blir stadig større og evnen til å skape og opprettholde tverrkulturelle forbindelser er viktigere enn noensinne. Da virkningen av vold og konflikt er følt i hele verdenssamfunnet, ser vi flere og flere muligheter for samarbeid, problemløsing og fredsbygging i lokalsamfunn og på tvers av internasjonale barrierer.

IKT Global Program

The University Of Aizu
Campus Heltid studier 4 år Kontakt skolen Japan Iitate

Dette programmet forfølger innovasjon og utvikling innen IKT og har et bredere spekter av datavitenskap og ingeniørfag. I tillegg tilbys fag som japansk språkkurs og "kultur og historie i Aizu". Studentene vil kunne forstå regional identitet gjennom erfaringer i japansk kultur og deretter ta en aktiv rolle i verden basert på identiteten.

BA i statsvitenskap

Bar-Ilan University
Campus Heltid studier 3 år Oktober 2019 Israel Ramat Gan

Hvis du er en news buff og media nyhetsdekning er bare ikke nok; hvis du finner historiske og politiske prosesser rivende; hvis du ønsker å forstå hvordan de ulike regjeringens grener fungerer; hvis du drømmer om en karriere i politikk eller samfunnstjeneste Kort sagt - hvis du vil vite mer om systemene som påvirker våre liv, er Statskunskap det beste valget for deg!

Bachelor i informasjonsteknologi

University at Baku Eurasian University
Campus Heltid studier September 2020 Aserbajdsjan Baku

Opplæring av personell gjennomføres i samsvar med kravene i bachelorgrad for informasjonsteknologispesialisering ved Baku Eurasian University.

Bachelor i International Hotel Management

Vatel Hotel School Thailand International Hospitality industry
Campus Heltid studier 4 år Januar 2020 Thailand Bangkok

Med Bachelor in International Hotel Management er du kvalifisert til å inneha operative lederstillinger i den internasjonale hotell- og reiselivsnæringen. I løpet av disse fire årene av skolegang skaffer Vatel-studentene seg faglig, juridisk, økonomisk og grunnleggende språklig kunnskap for sitt felt; lære lederteknikker og teamledende ferdigheter.

Bachelor of Fine Arts i mote design

Rangsit University International College
Campus Heltid studier 4 år Januar 2020 Thailand Lak Hok

Institutt for mote design har som formål å forme en motedesigner til å bli ledende innen kreativitet, med en dyp forståelse for moderne design, fullt utstyrt med de ferdighetene som kreves for å lage intrikate detaljer. De undersøker nyskapende design gjennom designforskning og eksperimenterer med nye materialer og teknikker, både for hånd og maskin. Studien dekker også viktige aspekter av mote som strekker seg fra high fashion, klær til bruk, motetrender til moteforretningen.

Bachelor i ingeniørfag i programvare Engineering

Xiamen University Malaysia
Campus Heltid studier 4 år Februar 2020 Malaysia Selangor

Programvareingeniørprogrammet ved Xiamen University (XMU), som ble introdusert i 2002, støttes av Software School, en av de 35 nasjonale eksemplariske programvare engineering skoler godkjent av Kinas undervisningsdepartement. Skolen har etablert felles forsknings- og utviklingssamarbeid med en rekke utenlandske IT-bedrifter, inkludert Microsoft, IBM, BEA, ORACLE, SYBASE, SUN og DELL.

Bachelor i petroleumsingeniør

Khazar University
Campus Heltid studier 4 år Kontakt skolen Aserbajdsjan Baku

Bachelor i petroleumsingeniørprogram gir avansert opplæring for petroleumsingeniørfagfolk, slik at de kan skape og anvende nyskapende teknologier innen boring, produksjon og reservoarteknikk, samt utnytter sin kunnskap og ferdigheter effektivt for å finne løsninger på miljøspørsmål knyttet til petroleumsindustrien.

Bachelor i informatikk og datalogi

Volgograd State Technical University
Campus Heltid studier 4 år September 2020 Russland Volgograd

Spesialister innen IT-området kreves stadig, underskuddet til kvalifisert personell i IT-feltet er funnet over hele verden, spesielt i EEMEA. IT-spesialistutdanningen på VSTU har blitt tatt vare på allerede i over 30 år. De fleste IT-selskapene i regionen er opprettet, ledet og bemannet av kandidater fra universitetet. Våre nyutdannede har jobbet med de ledende russiske og internasjonale selskapene (Yandex, Kaspersky Laboratory, Rostelekom, Intel, Microsoft, HP, Cisco, ZyXEL og andre). De eier ofte ledende stillinger og stillinger fra ledende spesialister.