BACHELORSTUDIES

Deltid Bachelorgrader i Audioingeniør i Tyskland 2020/2021

En bachelor 's grad er gitt til studenter som oppfyller de nødvendige kravene gitt av høyskole eller universitet de er til stede. Kravene omfatter tre til syv år med fokus på et tema, vanligvis referert til som en stor eller konsentrasjon.

Programmer innen lydteknologi fokuserer ofte på lydblanding, syntese, utstyr og verktøy og innspillingsprogramvare. Studentene får erfaring med å jobbe i opptaksstudiet som de kan bruke i fremtidige sysler.

Tyskland er et flott reisemål for internasjonale scholarsand har en høy kvalitet høyere utdanning. Verdien av dette utdanningsnivået har blitt forbedret av Tyskland 's sterk økonomi. Utenlandske studenter nyte gode levekår på en sikker og trygge omgivelser. Berlin er hovedstaden.

Deltid Bachelorgrad studie i Audioingeniør i Tyskland

2 Resultater i Audioingeniør, Tyskland Filter

Ba lyddesign

SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)
BA
<
Fulltid
<
7 semestre
Engelsk
Campus

Lyddesign omfatter mye mer enn lydopptak og dubbing for filmer, eller sammensetningen av fengende jingler for radio- og TV-sendinger, Charlie-Sheen-stil. Våre studenter er opp ...

Les mer

Bachelor i lydproduksjon

SAE Institute Berlin
Bachelor
<
Fulltid
<
Deltid
<
24&nbsp;-&nbsp;42 måneder
Engelsk
Campus

Enten du vil jobbe i musikkproduksjon, postproduksjon for film eller TV, live lyd, radiosending, lyddesign, spilllyd eller i en av de mange forskjellige områdene i lydindustri ...

Les mer