BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad programmer i Audiovisuell kommunikasjon i Portugal

En bachelor 's grad er et kjennetegn på høyere utdanning. Det er gitt til de som vier tre til sju år på å studere et bestemt program. En bachelor 's grad kan opptjenes i en rekke disipliner i kunst og vitenskap.

En audiovisuell kommunikasjon programmet er vanligvis laget for å hjelpe studentene forberede seg på en karriere bak kulissene i underholdning feltet. Planer på dette området kan omfatte kurs på video redigering, produksjon, belysning, lydopptak og relatert teknologi.

Portugal er et av de varmeste europeiske land. Universitetet programmer er svært rimelig. Faktisk Portugal har en av de laveste levekostnader for studenter. Nyt de flotte strendene i Algarve eller de gamle vinger historie i hovedstaden Lisboa.

Bachelorgrad i Audiovisuell kommunikasjon i Portugal

2 Resultater i Audiovisuell kommunikasjon, Portugal Filter

Bachelor i journalistikk

Miguel Torga Institute of Higher Education (ISMT)
Bachelor
<
Fulltid
<
6 semestre
Portugisisk
Campus

Den første syklusen i journalistikkinformasjon har som mål å trene individer som er i stand til å utføre aktiviteter på medieområdet, spesielt innen journalistikk og audiovisu ...

Les mer

Lavere / høyere grad i kommunikasjon design og audiovisuell produksjon

Castelo Branco University of Applied Sciences
BA
<
3 år
Engelsk
Campus

Utvikling av kreativitet og fantasi, kombinert med evne til analyse og utforskning av materialer, prosesser og nye teknologier som kan gi riktige og innovative svar møte probl ...

Les mer