BACHELORSTUDIES

Deltid Bachelorprogrammer i Bærekraftig virksomhet 2020 Oceania

En bachelorgrad er en fire-årig lavere grad og er standarden for høyere utdanning gjennom det meste av verden. Bachelorgrader kan opptjenes ved statlige universiteter, ved private universiteter, ved community colleges og via online universiteter.

Personer som leter etter instruksjon i den fredelige sameksistensen av miljøet og bunnlinjen til et selskap, kan ønske å veksle et program i bærekraftig virksomhet. Instruksjon kan utvikle forståelse for sammenkobling av forretningspraksis og forbruk, forbrukernes krav og miljøressurser.

Asia er mest sannsynlig den mest kraftfulle kontinentet i verden og økonomisk den introduserer uendelige muligheter i utdanning. Tyngdepunktet beveger seg mot øst. Raske endringer og investeringer i høyere utdanning og engelsk er en offentlig talespråk. Oceania 's sterke jobbmuligheter henvender også videre til studenter fremtiden.

Bachelorgrad program Deltid i Bærekraftig virksomhet Oceania

1 Resultater i Bærekraftig virksomhet, Oseania Filter

Bachelor i næringsliv og handel (bærekraftig virksomhet)

University of Southern Queensland (USQ)
Bachelor
<
Heltid studier
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
Campus
Nettstudier

Bærekraftig virksomhet er svært aktuell, og genererer en stor mengde politisk og sosial interesse. Med USQs Bachelor of Business and Commerce (Bærekraftig virksomhet) vil du f ...

Les mer