BACHELORSTUDIES

4 Bachelorprogrammer i Bærekraftig energi 2020/2021

For studenter som ønsker å få ytterligere kunnskaper og ferdigheter som vil hjelpe dem i karrieren, er en bachelorgrad et utmerket valg. Denne graden krever vanligvis en videregående skole diplom før innskriving. Det tar tre til fire år å fullføre og gi generell kunnskap samt spesialiserte ferdigheter på kandidaten.

Studentene kanskje lurer på, "Hva er en bachelor i bærekraftig energi?" Dette er et studieprogram som fokuserer på bruk av energi og kraft. Studentene kan lære om kraftverkssystemer og hvordan kraftproduksjon og distribusjon kan bli bærekraftig. Klasser dekker typisk emner som matte, ingeniørfag, termodynamikk, kjemi og væskemekanikk. Mange programmer krever en senior forskningsoppgave å uteksaminere.

En stor fordel å tjene bachelor i bærekraftig energi er at kandidatene kan bli akutt oppmerksom på miljøpåvirkningen av hverdagen. De kan også lære ferdigheter som gjør dem i stand til å analysere og forstå komplekse situasjoner og finne vellykkede løsninger.

Når du vurderer ulike bachelorstudier i bærekraftig energi, bør studentene være oppmerksomme på kostnadene. Hver institusjon vil ha egen undervisning og avgift. Kostnadene varierer også fra land til land.

Med en bachelor i bærekraftig energi en utdannet, er han forberedt på å jobbe i energisektoren som petrokjemisk ingeniør, en bevaringsspesialist eller en energiutvikler. Det er også mange muligheter i offentlig tjeneste. Nyutdannede er verdifulle som administratorer av vannprosjekter, elektriske anlegg og andre offentlige arbeidstiltak. De kan til og med bli energiprosjektdesignere for tredjelandes nasjoner som trenger infrastruktur.

Bachelor i bærekraftig energi er en populær grad, med mange institusjoner, både lokalt og i utlandet, og tilbyr programmet. For studenter som bor i fjerntliggende områder, er det elektroniske alternativer som bringer klasserommet til ditt hjem. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

4 Resultater i Bærekraftig energi Filter

Bachelor i miljøvitenskap for bærekraftig energi og teknologi

Avans University of Applied Sciences
BSc
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus

Planeten trenger problemløsere. Programmet for miljøvitenskap for bærekraftig energi og teknologi (ESSET) vil forvandle deg til en ambisiøs miljøfagperson med en BSc-grad. ...

Les mer

Bachelor i klima

VIA University College
Bachelor
sep. 2020
<
Fulltid
<
7 semestre
Engelsk
Campus

Bachelorprogrammet i Klima

Les mer

BIng (Hons) i fornybar og bærekraftig engineering

Wrexham Glyndwr University
Bachelor
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Vår fornybare og bærekraftig engineering grad tar tak i noen av de største utfordringene menneskeheten står overfor i dag - rimelig energi, klimaendringer, global oppvarming o ...

Les mer

Bachelor i Grønn Energetikk

European Polytechnical University
Bachelor
okt. 2020
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Bachelorprogrammet i Grønn Energetikk er et ingeniørfag med miljøfokus, rettet mot prioriterte områder av energetikk - energieffektivitet og alternative energikilder med redus ...

Les mer