BACHELORSTUDIES

Deltid Bachelorgrad studier i Bærekraftighetsstudier 2020 Afrika

En bachelorgrad er en grad tildelt av universiteter og høyskoler. For å oppnå en bachelorgrad må du frøst fullføre de nødvendige kursene som kan vare i tre til syv år, avhengig av hvilken institusjon du studerer ved.

Per definisjon er bærekraft en prosess som kan være preget av en viss sosio økologisk ideelt. Med andre ord er bærekraften ofte knyttet til miljø mål for å sikre at ressursene blir brukt i en kostbar og effektiv måte for å minimalisere både avfall og skader.

Selv om du velger Øst-Afrikas mytologiske, fortryllende Tanzania, Senegal, land of Teranga eller Sør-Afrika, med sine brede muligheter til å suge inn og tjene, forskning i Afrika vil være overveldende.

Bachelorgrad program Deltid i Bærekraftighetsstudier Afrika

3 Resultater i Bærekraftighetsstudier, Afrika Filter

BSc i bærekraftig designteknikk

Universities of Canada in Egypt
BSc
sep. 2020
<
Fulltid
<
4 år
01 sep. 2020
English (Canada)
Campus

Bachelor of Science in Sustainable Design Engineering er dedikert til å utvikle ingeniører med eksepsjonell designferdighet kombinert med et globalt perspektiv - ingeniører so ...

Les mer

BA Hons i samfunnsutvikling

University of Johannesburg
BA
jan. 2021
<
Fulltid
30 okt. 2020
Engelsk
Campus

Institusjonen tar ledelsen over hele Afrika i den fjerde industrielle revolusjonstenking, og gjensyner fremtiden for alle fagfelt 4IR er den neste bølgen av industrialisering ...

Les mer

Bachelor i kvalitet og bærekraft

Institut Africain de Management
Bachelor
<
Fulltid
<
6 semestre
Fransk
Campus

Kvalitet og bærekraftig utvikling er en realitet, et svar på de store utfordringene bedrifter i dag: bærekraftig økning i kostnadene for energi, "talent krig" innsynskrav.

Les mer