BACHELORSTUDIES

Bachelorprogrammer i Bedriftskommunikasjon i Spania

Tjene en bachelor 's grad oppnås ved å fullføre den nødvendige studium tilbys av høyskole eller universitet du melde deg på. Kan du fullfører dette studiet ta tre til syv år, avhengig av hvor du søker din grad.

Eierstyring og opplæring, PR og menneskelige ressurser er store avdelinger som bruker bedriftens kommunikasjon på en daglig basis. Kommunikasjon og samfunns studerer flere verbale, nonverbale og skriftlige kommunikasjonsformer mellom bedrifter, etater og forbrukere.

Spania, offisielt Kongeriket Spania, er en suveren stat og et medlem i Den europeiske union. Det ligger på den iberiske halvøya i det sørvestlige Europa. Spanske universiteter regulere tilgang til sine egne grader og de fikse de faglige avgifter. De kan også tilby uoffisielle videreutdanning grader. Hovedstaden Madrid har muligens det største antall barer per innbygger av alle europeiske byer og et svært aktivt natteliv.

Bachelorgrad i Bedriftskommunikasjon i Spania

1 Resultater i Bedriftskommunikasjon, Spania Filter

Grad i reklame og samfunnskontakt

Universidad CEU - Cardenal Herrera
Bachelor
sep. 2021
<
Fulltid
<
4 år
Spansk
Campus

Generelle kompetanser: Ledelse og beslutningsevne; kreativitet og problemløsningsevne; organisasjons- og planleggingsevne; kapasitet til analyse og syntese.

Les mer