Bachelorprogrammer i Bedriftskontroll i Nederland

En bachelor 's grad er gitt til studenter som oppfyller de nødvendige kravene gitt av høyskole eller universitet de er til stede. Kravene omfatter tre til syv år med fokus på et tema, vanligvis referert til som en stor eller konsentrasjon. Ledige stillinger som compliance analytiker, direktør for kontroll og klient drift knytte kan stole stor grad på utvikling av lederegenskaper. Disse… Les mer

En bachelor 's grad er gitt til studenter som oppfyller de nødvendige kravene gitt av høyskole eller universitet de er til stede. Kravene omfatter tre til syv år med fokus på et tema, vanligvis referert til som en stor eller konsentrasjon.

Ledige stillinger som compliance analytiker, direktør for kontroll og klient drift knytte kan stole stor grad på utvikling av lederegenskaper. Disse kan være finpusset gjennom jakten på en utdanning i ledelse kontroll, som forsøker å klare studentene for en rekke lederrettede arbeidsplasser.

Folk, språk og kultur i Nederland er referert til som "Dutch ". En moderne europeisk land i dag, bevart Nederland sin svært internasjonal karakter og er kjent for sin liberale mentalitet. Nederland har mange universiteter. Landet har nylig konvertert sine egne titler til bachelor / master system.Det er to typer universiteter: Akademiske (fokusere mer på teoretisk kunnskap, aka "Universiteit ") eller Applied Sciences (fokusere mer på praktisk kunnskap, aka "Hogeschool ")

Bachelorgrad studie i Bedriftskontroll i Nederland

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
Fontys University of Applied Sciences
Venlo, Nederland

Internasjonal finansiering

Internasjonal finansiering -
Bachelor
Heltid studier
48 måneder
Engelsk, Tysk
sep. 2020
01 juni 2020
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here