2 Bachelorgrader i Bedriftsledelse 2020

Bachelorstudiene tilby studentene en faglige program vanligvis laget for å ta fire til fem år å fullføre. De representerer det høyeste nivået av lavere grad i ulike felt, og i de fleste fagområder de representerer den grunnleggende utdanning som trengs for å gå inn karrierer basert på feltet. Hva er en Bachelor i Corporate Governance? Det er en spesialisert virksomhet viktig med studie… Les mer

Bachelorstudiene tilby studentene en faglige program vanligvis laget for å ta fire til fem år å fullføre. De representerer det høyeste nivået av lavere grad i ulike felt, og i de fleste fagområder de representerer den grunnleggende utdanning som trengs for å gå inn karrierer basert på feltet.

Hva er en Bachelor i Corporate Governance? Det er en spesialisert virksomhet viktig med studier i ledelse og kvantitativ analyse sammen med kurs i corporate governance beste praksis. Målet med studieprogrammer i corporate governance er å forberede studentene på roller som spesifikt er knyttet til vekst og styring av selskaper, de etiske forpliktelsene som ligger i disse rollene, og de beste praksis for styring en bedriftsenhet.

Fordelene ved å ha en Bachelor i Corporate Governance er ganske tydelig i forhold til en generell virksomhet major.Generelle kurs i ledelse er fortsatt tas som en forutsetning, men programmet omfatter også kurs spesifikke for strukturen av selskaper.

Kostnader for bachelorprogrammene varierer mye rundt om i verden, men studenter som ønsker å få en grad i corporate governance vil trolig finne at International Baccalaureate programmer i feltet er konkurransedyktig priset med andre forretningsstudieprogrammer.

Jobber i corporate governance vokser som rollen børsnoterte selskaper i globale markeder fortsetter å vokse. Konsulentfirmaer og Fortune 500-selskaper både rekrutterer kandidater i feltet for å hjelpe til med forskning og analyser utformet for å gi ledere de verktøyene de trenger for å forstå de stemmeberettigede oppførselen til sine aksjonærer og lede sine selskaper til en bærekraftig vekst. Entry-level jobber i felten inkludere data analyse, salg og rådgivning posisjoner knyttet til disse målene.

Online kurs kan tas på deltid eller heltid mot fullføring av graden, og de fleste universiteter tilbyr nå bedriftsprogrammer med omfattende online alternativer. For å finne riktig skole for deg, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
University of Johannesburg
Johannesburg, Sør-Afrika

Det primære formålet med BCom Hons (Treasury Management) er å utvikle studentens kunnskap om fagområdet verdiskaping og ledelse.

Det primære formålet med BCom Hons (Treasury Management) er å utvikle studentens kunnskap om fagområdet verdiskaping og ledelse. -
Bachelor
Heltid studier
Engelsk
jan. 2021
Campus
 
Mercy College
Dobbs Ferry, USA +2 Mer

Beskytt vår nasjonale infrastruktur mot terrorisme og andre kriminelle trusler. . . Lær hva du trenger for å lykkes i et utvidende og dynamisk felt som spiller en rolle i nest ... +

Beskytt vår nasjonale infrastruktur mot terrorisme og andre kriminelle trusler. . . Lær hva du trenger for å lykkes i et utvidende og dynamisk felt som spiller en rolle i nesten alle virksomheter og regjeringsfelt. -
BSc
Heltid studier
4 år
Engelsk
sep. 2020
Campus
Nettstudier
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here