Bachelorgrad programmer i Bedriftsledelse i Sør-Afrika

Tjene en bachelor 's grad oppnås ved å fullføre den nødvendige studium tilbys av høyskole eller universitet du melde deg på. Kan du fullfører dette studiet ta tre til syv år, avhengig av hvor du søker din grad. Effektiv eierstyring og selskapsledelse innebærer å bruke industri kunnskaper, ferdigheter og teoretiske teknikker for å tjene en organisasjon i sin misjon for økonomisk… Les mer

Tjene en bachelor 's grad oppnås ved å fullføre den nødvendige studium tilbys av høyskole eller universitet du melde deg på. Kan du fullfører dette studiet ta tre til syv år, avhengig av hvor du søker din grad.

Effektiv eierstyring og selskapsledelse innebærer å bruke industri kunnskaper, ferdigheter og teoretiske teknikker for å tjene en organisasjon i sin misjon for økonomisk og sosialt ansvar. Lære om eierstyring og selskapsledelse kan lære deg hvordan å strukturere økonomiske politikk, miljø og sikkerhet og sosialt ansvar programmer for å gjøre en positiv innvirkning på verden.

Sør-Afrika, offisielt Republikken Sør-Afrika er et land som ligger på sørspissen av Afrika. Den er delt inn i ni provinser. Sør-Afrika er ikke bare hopping av punkt, er det i seg selv en fantastisk reisemål rik på kultur, fauna og flora og historie.

Bachelorgrad program i Bedriftsledelse i Sør-Afrika

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
University of Johannesburg
Johannesburg, Sør-Afrika

Det primære formålet med BCom Hons (Treasury Management) er å utvikle studentens kunnskap om fagområdet verdiskaping og ledelse.

Det primære formålet med BCom Hons (Treasury Management) er å utvikle studentens kunnskap om fagområdet verdiskaping og ledelse. -
Bachelor
Heltid studier
Engelsk
jan. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre