BACHELORSTUDIES

Deltid Bachelorprogrammer i Biokjemi 2020 Europa

En bachelor 's grad er en lavere grad som tilbys av universiteter og høyskoler når studentene fullføre et studieprogram. De fleste bachelorkurs siste tre eller fire år med noen varer inntil syv år.

Studenter som er interessert i hvordan kroppen fungerer på cellenivå kan være lurt å studere biokjemi. Sammen med å ta klasser i biologi og kjemi, kan studentene være i stand til å utføre eksperimenter og bistå med forskningsprosjekter.

Europa, en av verdens 's syv kontinenter, er vanligvis kjent som den vestligste halvøya Eurasia. Nest minste kontinent, med 10.180.000 (km2), området regroups 50 land.

Bachelorgrad Deltid i Biokjemi Europa

3 Resultater i Biokjemi, Europa Filter

Bachelor i kjemiske og biokjemiske Engineering

Instituto Politécnico de Tomar
Portugal, Tomar
Bachelor
Oktober 2020
<
Heltid studier
<
Deltid
Portuguese
Campus

The Chemical og biokjemiske programmet er en bachelor-grad utformet for å gi høyere utdanning opplæring i bestemt felt av kjemi.

Les mer

Bachelor in Chemistry

Universitat Rovira i Virgili
Spania, Tarragona
Bachelor
September 2020
<
Heltid studier
<
4 år
Engelsk
Campus

Chemistry is the fundamental science that studies the structure and behavior of materials and the changes that they undergo at the molecular level. The goal of the Bachelor's ...

Les mer

Bachelor i biokjemi

Saint Anselm College
USA, Manchester + 2 Mer
Bachelor
September 2020
<
Heltid studier
Engelsk
Campus

Den biokjemi større fokus på livsprosessene på molekylært nivå, med vekt på biokjemi og molekylær biologi av cellulære systemer i enkle og komplekse organismer. Læreplanen er ...

Les mer