Filter
Bachelorgrader
Australia Studietype: Alle Pacing: Deltid

Deltid Bachelorprogrammer i Biovitenskap i Australia 2020

Tjene en bachelor 's grad oppnås ved å fullføre den nødvendige studium tilbys av høyskole eller universitet du melde deg på. Kan du fullfører dette studiet ta tre til syv år, avhengig av hvor du søker din grad.

Studier i biologi og livsvitenskap forbereder ofte studenter på en karriere innen helsevesenet. Iblant kombinerer studieprogrammer kurs i menneskebiologi med kurs i fysikk, kjemi eller geologi for å gi studenter en bedre forståelse av hvordan levende organismer fungerer sammen.

Australia har den tredje største antall utenlandske studenter i verden til tross for at et samfunn av bare 23 millioner. Dette er sterke akademiske bevis, men australske institusjoner er like høyt rangert som byene som huset dem rundt fedreland.

Deltid Bachelorgrad studie i Biovitenskap i Australia

Les mer Minimér

1 Resultater i Biovitenskap, Australia

Melbourne Polytechnic

Kombiner din interesse for landbruk og teknologi og være i forkant av bransjen med bachelorstudiet i bachelor i bachelorstudiet i Melbourne Polytechnic , tilbys i samarbe ... [+]

Kombiner din interesse for landbruk og teknologi og være i forkant av bransjen med bachelorstudiet i bachelor i bachelorstudiet i Melbourne Polytechnic , tilbys i samarbeid med La Trobe University.

Bachelor of Agriculture and Technology er en unik treårig grad med store studier i:

agribusinessagronomiakvakulturVinkultur og vinsmaking

Merk - Lokale studenter

Lokale eller hjemlige studenter bør merke seg at denne graden tilbys gjennom Melbourne Polytechnic i samarbeid med La Trobe University. Nyutdannede vil ha sine grader tildelt av La Trobe University, og grad testamurs vil inneholde La Trobe segl og logo.

Fokus på landbruksbehov for din fremtid

Denne bransjefokuserte graden kombinerer erfaring og kompetanse fra spesialister fra La Trobe Universitys mat-, jordbruks- og biovitenskapsavdeling og Melbourne Polytechnic Primary Industries Department.... [-]

Australia Melbourne
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
3 år
Campus
Les mer på norsk