BACHELORSTUDIES

Deltid Bachelorprogrammer i Biovitenskap i Australia 2020

Tjene en bachelor 's grad oppnås ved å fullføre den nødvendige studium tilbys av høyskole eller universitet du melde deg på. Kan du fullfører dette studiet ta tre til syv år, avhengig av hvor du søker din grad.

Studier i biologi og livsvitenskap forbereder ofte studenter på en karriere innen helsevesenet. Iblant kombinerer studieprogrammer kurs i menneskebiologi med kurs i fysikk, kjemi eller geologi for å gi studenter en bedre forståelse av hvordan levende organismer fungerer sammen.

Australia har den tredje største antall utenlandske studenter i verden til tross for at et samfunn av bare 23 millioner. Dette er sterke akademiske bevis, men australske institusjoner er like høyt rangert som byene som huset dem rundt fedreland.

Deltid Bachelorgrad studie i Biovitenskap i Australia

3 Resultater i Biovitenskap, Australia Filter

Bachelor of Science (Conservation and Wildlife Biology)

Edith Cowan University
BSc
27 juli 2020
<
Fulltid
<
6 semestre
Engelsk
Campus

Dette kurset fokuserer på kunnskapen og ferdighetene som kreves for å forstå betydningen av bevaring av biologisk mangfold.

Les mer

Bachelor of Science (Matsteknologi og ernæring)

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Bachelor
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Brenselmatinnovasjon. Studere matvitenskap Med en matvitenskapelig grad kan du forfølge en rekke karriereveier i bransjen innen områder som foredling, produksjon, emballasje, ...

Les mer

Bachelor i jordbruk og teknologi

Melbourne Polytechnic
Bachelor
<
Fulltid
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Kombiner din interesse for landbruk og teknologi og være i forkant av bransjen med bachelorstudiet i bachelor i bachelorstudiet i Melbourne Polytechnic , tilbys i samarbeid me ...

Les mer