$close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrad studier i Biovitenskap i Ottawa Canada

En bachelor 's grad er et kjennetegn på høyere utdanning. Det er gitt til de som vier tre til sju år på å studere et bestemt program. En bachelor 's grad kan opptjenes i en rekke disipliner i kunst og vitenskap.Når det gjelder studier i biologi og livsvitenskap kan studentene velge å fokusere på ett aspekt i naturvitenskapen eller studere hvordan de ulike aspektene fungerer samm… Les mer

En bachelor 's grad er et kjennetegn på høyere utdanning. Det er gitt til de som vier tre til sju år på å studere et bestemt program. En bachelor 's grad kan opptjenes i en rekke disipliner i kunst og vitenskap.

Når det gjelder studier i biologi og livsvitenskap kan studentene velge å fokusere på ett aspekt i naturvitenskapen eller studere hvordan de ulike aspektene fungerer sammen, for eksempel miljø og menneskehelse eller biologi og geologi.

Canada er verdens beste land å forfølge dine høyere utdanning hvis du er en interaktiv person. Nesten hver etnisk gruppe er representert i Canada dermed it 'sa flerkulturelt samfunn. Språkbarrieren er ikke et problem for utenlandske studenter som Canada regnes som verdens 's leder i språkopplæring.

Ottawa er anerkjent som en av de beste utdannede byer i Canada. Nesten halvparten av befolkningen har uteksaminert fra ulike universiteter og høyskoler. Den viktigste høyere lærested-University of Ottawa og Carleton University har bidratt til dette både direkte og indirekte.

Beste skoler Bachelorgrad program i Biovitenskap i Ottawa i Canada

Minimér
Les mer om å studere i Canada
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Le Cordon Bleu University Ottawa
Ottawa, Canada

Kombinere kulinarisk kunst, ernæring og matvitenskap Bachelor of Integrated Food Sciences, den første i sitt slag i Canada, er et innovativt tverrfaglig program levert av Univ ... +

Kombinere kulinarisk kunst, ernæring og matvitenskap Bachelor of Integrated Food Sciences, den første i sitt slag i Canada, er et innovativt tverrfaglig program levert av University of Ottawa og Le Cordon Bleu Ottawa. Programmet vil forberede fremtidige kandidater til å lede i enhver bransje der mat spiller en nøkkelrolle, inkludert helsetjenester, utdanning, gjestfrihet, virksomhet eller forskning og utvikling. Nyutdannede av dette programmet vil ha en bred, omfattende forståelse av matrelatert praksis og vil være utstyrt for å gi strategisk ledelse og operativ veiledning i kommersielle omgivelser. "Dette partnerskapet slår sammen eksperter fra to verdenskjente institusjoner for å levere et unikt program som er betimelig og fyller et kunnskapshull i bransjen. Nyutdannede vil ha ferdighetene og erfaringene til å være ledende i enhver bransje der mat spiller en rolle." Aurélien Legué - Kokkinstruktør i Le Cordon Bleu Ottawa -
Bachelor
Engelsk
Campus