BACHELORSTUDIES.NO

Deltid Bachelorgrader i Biovitenskap 2020

En bachelor 's graden tildeles på vellykket gjennomføring av en lavere faglig program. Det er ofte det første grad en student mottatt i hans eller hennes akademiske karriere. Det tar vanligvis fire år med fulltidsstudier å tjene en bachelorgrad.

Studenter som studerer biologi og livsvitenskap lærer om ulike karakteristikker ved naturvitenskapen. Avhengig av fokusområde kan studentene studere menneskekroppen, planter eller dyr for å hjelpe til med å løse diverse problemer i verden.

Deltid Bachelorgrad studie i Biovitenskap

4 Resultater i Biovitenskap Filter

Bachelor i jordbruk og teknologi

Melbourne Polytechnic
Campus Heltid studier Deltid 3 år Kontakt skolen Australia Melbourne + 1 fler

Kombiner din interesse for landbruk og teknologi og være i forkant av bransjen med bachelorstudiet i bachelor i bachelorstudiet i Melbourne Polytechnic , tilbys i samarbeid med La Trobe University.

Bachelor i ernæring og kulinariske kunster

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Nettstudier Heltid studier Deltid 1 år Åpen påmelding Sveits Zürich + 1 fler

På slutten av Bachelor i ernæring og Culinary Arts (Food Service Management) studiet forventes kandidatene til å kombinere teori med praksis og vise en god kunnskap om ernæring og Culinary Arts (Food Service Management) styring industrien.

Bachelor i kjemiske og biokjemiske Engineering

Polytechnic Institute of Tomar
Campus Heltid studier Deltid Oktober 2020 Portugal Tomar

The Chemical og biokjemiske programmet er en bachelor-grad utformet for å gi høyere utdanning opplæring i bestemt felt av kjemi.

Bachelor i hestefag

Midway University
Campus Heltid studier Deltid 4 år September 2020 USA Midway + 1 fler

Equine Studies-programmet på Midway gir studentene de essensielle ferdighetene de trenger for å komme inn i den brede hestebransjen eller forberede seg til forskerskolen. Studenter i hestevitenskap har muligheter gjennom hele programmet til å jobbe med en rekke raser. Studentene er også i stand til å utføre oppgaver av forskjellige nivåer i å hjelpe til med å styre gården og flokken vår. Studentene lærer grunnleggende hestehåndteringsteknikker samt prinsipper og praksis for håndtering av fjøs og gårdsbruk.