BACHELORSTUDIES.NO

Deltid Bachelorprogrammer i Biovitenskap 2020 i Europa

En bachelorgrad er en fire-årig lavere grad og er standarden for høyere utdanning gjennom det meste av verden. Bachelorgrader kan opptjenes ved statlige universiteter, ved private universiteter, ved community colleges og via online universiteter.

Studier i biologi og livsvitenskap forbereder ofte studenter på en karriere innen helsevesenet. Iblant kombinerer studieprogrammer kurs i menneskebiologi med kurs i fysikk, kjemi eller geologi for å gi studenter en bedre forståelse av hvordan levende organismer fungerer sammen.

Det er mer enn fire tusen høyere utdanningsinstitusjoner i Europa, fra ledende forskningsinstitusjoner til små, undervisning-fokusert universiteter. Europa selv er ikke så mye annerledes enn andre kontinenter, nå fra polarsirkelen til kysten av Afrika.

Bachelorgrad program Deltid i Biovitenskap i Europa

2 Resultater i Biovitenskap, Europa Filter

Bachelor i ernæring og kulinariske kunster

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Nettstudier Heltid studier Deltid 1 år Åpen påmelding Sveits Zürich + 1 fler

På slutten av Bachelor i ernæring og Culinary Arts (Food Service Management) studiet forventes kandidatene til å kombinere teori med praksis og vise en god kunnskap om ernæring og Culinary Arts (Food Service Management) styring industrien.

Bachelor i kjemiske og biokjemiske Engineering

Polytechnic Institute of Tomar
Campus Heltid studier Deltid Oktober 2020 Portugal Tomar

The Chemical og biokjemiske programmet er en bachelor-grad utformet for å gi høyere utdanning opplæring i bestemt felt av kjemi.