BACHELORSTUDIES.NO

Beste studieprogrammer Bachelorgrader i Brasil 2019/2020

Hvis du er ute etter en høy kvalitet bachelor-programmet i et spennende land, og deretter vurdere en Bachelor i Brasil. Brasil har en fascinerende kultur og så mye å tilby internasjonale studenter. Studenter tjener en Bachelor i Brasil vil aldri oppleve en kjedelig dag. De kan nyte utmerket mat, festivaler, dynamiske byer, vakre strender, sport og musikk. Brasil er også hjem til utrolig biologisk mangfold og mange muligheter for utendørs opplevelser.

På grunn av Brasil få prominence i verdensøkonomien som en global aktør, er det et utmerket valg for en studie destinasjon. Brasil tilbyr en rekke bachelor grad programmer på offentlige og private universiteter. Bachelor i Brasil programmene er av høy kvalitet med moderne fasiliteter og ekspert fakultet. Noen av de mer populære Bachelor i Brasil programmer i samfunnsøkonomi, bedriftsøkonomi, statsvitenskap, miljøstudier, økologi og utviklingsstudier.

Bla gjennom Bachelor i Brasil programmene nedenfor og finn den utdanningen som venter på deg!

treff Filter

American Academy Undergraduate Program

Pontifícia Universidade Católica do Paraná - PUCPR
Campus Heltid studier 4 år Kontakt skolen Brasil Curitiba USA Kent + 2 fler

American Academy er PUCPRs internasjonale bachelorprogram i samarbeid med Kent State University (Ohio - USA). Det innovative initiativet kombinerer det beste av nordamerikansk høyere utdanning til det beste universitetet i staten Paraná, Brasil.

International Business Education Alliance

Brazilian School of Public and Business Administration
Campus Heltid studier 8 semestre Mars 2020 Brasil Rio de Janeiro

International Business Education Alliance (IBEA) er et innovativt program som gir studenterstudenter en unik og omfattende oversikt over det globale miljøet i virksomheten.

BDes 3. år / Internasjonal klasse

L’École De Design Nantes Atlantique
Campus Heltid studier 1 år Kontakt skolen Frankrike Nantes Brasil São Paulo Kina Shanghai India Pune + 6 fler

Den internasjonale klassen ønsker velkommen franske studenter og internasjonale studenter av ulike nasjonaliteter som ønsker å bli med i et MDes-program gjennom det tredje (som er siste) år på bachelor nivå studier. Hensikten er også å ønske studenter fra våre partnerskoler velkommen til et akademisk utvekslingssemester.

Graduering i mote design

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo
Campus Heltid studier 3 år Kontakt skolen Brasil São Paulo

Hele mote-systemet tar i dybden et kurs som forbereder studenten til å opptre på det konkurranseutsatte globale markedet - forbrukere, identiteter og trender, skapelse og utvikling av produkter, bilde og kommunikasjon av Fashion og dets virksomheter.

Internasjonale relasjoner

Universidade de Mogi Das Cruzes (UMC)
Campus Heltid studier 8 - 8 semestre Mars 2020 Brasil São Paulo

I 1974 opptrådte han i Brasil det første kurset for internasjonale relasjoner. Opprinnelig profesjonell grad i internasjonale relasjoner, den inter, var rettet mot diplomatiske karriere, ser på det internasjonale markedet som et område for å bli utforsket av utenrikspolitikk i sitt land. I det 21. århundre med den store åpningen av globale markeder, selskaper "angrepet" av den internasjonale konkurransen på samme tid det er møtt med muligheter for utforskning av nye markeder. Det nye kurset for internasjonale relasjoner av UMC har som mål å etablere en "ambassadør" business - den inter - som har som oppgave å skape og gjennomføre konkurransefortrinn ved å utnytte forretningsmuligheter i den internasjonale arena for brasilianske selskaper, langs samme profesjonell (Internationalist) kan være den første tilkoblingen av et utenlandsk selskap som ønsker å installere i Brasil eller skriv det brasilianske markedet. Den praktiske delen er utviklet fra første halvår med PIC (tverrfaglig prosjekt Consolidated) der studentene arbeider i team, utvikle entreprenørielle prosjekter i selskaper eller til å forske på nye forretningsmuligheter i markedet.

Administrasjon

Universidade José do Rosário Vellano (UNIFENAS)
Campus Deltid 8 - 8 semestre Mars 2020 Brasil Alfenas

Kurset tar sikte på å forberede kompetente og kreative fagfolk, i stand til å svare på markedets behov, ledende organisasjoner av alle størrelser, for å være vellykket i sin egen virksomhet eller til å handle med ansvar og etikk i den tredje sektor eller i offentlig forvaltning. Preparatet omfatter bruk av moderne verktøy for å diagnostisere problemer, designløsninger og overvåke resultatene.

Regnskaps Sciences

Universidade Cândido Mendes
Campus Deltid Mars 2020 Brasil Rio de Janeiro

Kurset i regnskap Sciences UCAM har som mål å utdanne fagfolk som, utstyrt med solid teoretisk og regnskap og ledelses teknisk trening, er i stand til å handle i den offentlige og private sfærer, spesielt i de industrielle, kommersielle segmenter og revisjonstjenester, rådgivning og kompetanse regnskap.

Regnskaps Sciences

Universidade do Vale do Sapucaí (UNIVÁS)
Campus Deltid 8 semestre Mars 2020 Brasil Pouso Alegre

Kurset i regnskap Sciences UNIVAS danne Bachelor of Accounting siden 2002, høyt kvalifiserte og forespurt av markedet.

Elektroteknikk

Universidade Santa Cecília (UNISANTA)
Campus Deltid 5 år Mars 2020 Brasil Santos Dumont

Til å tilpasse seg markedets behov, med sikte på en målrettet trening, har kurset avtaler og utveksling med bedriftens låntakere teknologi, e-verk, forskningsinstitutter og andre universiteter i Brasil og i utlandet.

Elektroteknikk

Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)
Campus Heltid studier Mars 2020 Brasil Campinas

Den Electrical Engineer jobber i industrien generelt bransjer, bedrifter og generasjon selskaper, overføring og distribusjon av elektrisitet; i maskiner og elektrisk utstyrsindustrien; i selskaper som opererer i design, installasjon og vedlikehold av industrielle elektriske systemer; i selskaper som opererer innenfor områdene planlegging og rådgivning på energieffektivisering, energisparing, fornybare energikilder; de offentlige instanser av det nasjonale strømsystemet; i bedrifter og vitenskapelige og teknologiske forskningslaboratorier. Også kan fungere selvstendig i selskapet eller rådgivning

økonomiske Sciences

Universidade Metodista de São Paulo (UMESP)
Campus Deltid 8 - 8 semestre Mars 2020 Brasil São Paulo

Kurset Methodist Economics fått karakteren 4 (range 1-5) i den siste evalueringen av MEC og søker å trene fagfolk forpliktet til studiet av brasiliansk virkelighet og klar over viktigheten av relasjonene som knytter økonomiske fenomener til den sosiale helhet og spesielt dens rolle som en agent for disse sammenhengene. Dermed studentene får en solid teoretisk, historisk og instrumental opplæring. Ifølge filosofien av institusjonen, søker opplæring for å forene de tekniske etikk og forberede studentene til å arbeide i ulike områder av offentlig eller privat sektor. Kurset, med klasser på natten, kan bli gjennomført i fire år.

Sivilingeniør graduate

Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)
Campus Deltid 6 måneder Mars 2020 Brasil Belo Horizonte

The Civil Engineering Course of FEAMIG tar sikte på å trene sivilingeniør ved å arbeide med kunnskap.

I maskinteknikk graduate

Universidade Metodista de Piracicaba (UNIMEP)
Campus Heltid studier 5 år Mars 2020 Brasil Campinas

Maskiningeniør designer og utvikler mekaniske og termiske systemer som motorer, maskiner, utstyr, kjøretøy, oppvarming og kjølesystemer, forsamlinger, drift og kvalitetskontroll.

Sivilingeniør graduate

Universidade Ibirapuera (UNIB)
Campus Deltid 10 semestre Mars 2020 Brasil São Paulo

Sivilingeniør design, styrer og overvåker alle stadier av en konstruksjon eller renovering.

Produksjonsteknikk

Universidade de Franca (UNIFRAN)
Campus Deltid 10 - 10 semestre Mars 2020 Brasil São Paulo Rio de Janeiro + 1 fler

Produksjon Engineering er dedikert til design og styringssystemer som involverer mennesker, materialer, utstyr og miljø. Du skal studere problemstillinger knyttet til økonomi, miljø, økonomi etc., utover grunnleggende teknologiske problemstillinger av andre tekniske. Deres kunnskap vil ha grunnlag i følgende områder: Ingeniør drift og prosesser for produksjon, logistikk, drift forskning, kvalitet engineering, produktutvikling, organisatorisk engineering, industri, ingeniørarbeid, konstruksjon, bærekraft og utdanning i produksjonsteknikk.