Filter
Bachelorgrader
Asia Studietype: Alle Tempo: Alle

Beste skoler Bachelorprogrammer i Brukskunst i Asia 2019

En bachelor 's grad er en lavere grad som tilbys av universiteter og høyskoler når studentene fullføre et studieprogram. De fleste bachelorkurs siste tre eller fire år med noen varer inntil syv år.

 

Ordet “brukt” i “kunsthåndverk grad” betyr at det er yrkesrettet i naturen. Etter å ha fullført denne type program, blir elevene bevæpnet med de ferdighetene de trenger for å starte en karriere uten behov for videre utdanning eller opplæring.

Studenter som fullfører en del av sin grad i Asia er økende i antall. Foreløpig de andre og den tredje største økonomier er i Asia. Uten begrensning, har elevene beskrevet sin tid i Asia som den beste opplevelsen av livet. I dag, tre av de fire mest befolkede land i verden er i Asia: Kina, India og Indonesia.

Bachelorgrad i Brukskunst i Asia

Les mer Minimér
Other options within this field of study:

1 Results in Brukskunst, Asia

Other options within this field of study:
Miriam College

Bachelor of Applied Arts i Visual Design er den ideelle opplæringsplassen hvis du ønsker å ha en karriere i design yrket og kreative næringer. Programmet vil gi deg en st ... [+]

Bachelor of Applied Arts i Visual Design

Bachelor of Applied Arts i Visual Design er den ideelle opplæringsplassen hvis du ønsker å ha en karriere i design yrket og kreative næringer. Programmet vil gi deg en sterk forståelse av kunst, design og kultur. Du vil bli lært hvordan du utvikler kreative tenkestrategier og produserer effektive og innovative løsninger på utfordringer for visuell kommunikasjon, bruk av multimedieplattformer, teknikker i klassisk tegning og nye digitale medieformater.

Hvorfor ta opp Applied Arts major i Visual Design på MC?Har praktiske læringsopplevelser i kunst og designFremhever konseptualisering av 2D- og 3D-former på tvers av disipliner som animasjon, branding, kreativ fotografering, digitale apps, miljøgrafikk, multimedieproduksjon, pakkeGir spesiell veiledning og en-til-en veiledning av verkstedaktiviteterGir samarbeidsmuligheter gjennom portefølje, oppgaveprosjektutstilling og yrkestudi (internship)Gir nettverksmuligheter med faktiske selskaper, kunstnere og designere innen ulike fagområderSetter teorier i bransjepraksis som evalueres mot globale trender, internasjonale designstandarder og faglig erfaringHva skal jeg studere?... [-]
Filippinene Manila
November 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk