BACHELORSTUDIES.NO

Topp Bachelorgrad programmer i Bulgaria 2019/2020

Ungkarer grader i Bulgaria blir tildelt etter ferdigstillelse av ca tre år med nødvendige kurs mot en profesjonell spesialisering. Professorene er dedikert til coaching studenter gjennom ulike vellykket læring moduser mot et høyt nivå av kunnskap og ferdigheter ferdigheter i sitt målområde. Bachelorgrader fra akkrediterte universiteter i Sofia, Plovdiv eller Blagoevgrad vil bli regnskapsført i andre byer rundt om i verden, som Paris, New York eller Roma. Bulgarske universiteter er svært klar over den raskt globalisere natur av vår verden og oppmuntrer elevene til å utvikle en høy grad av interkulturell forståelse og internasjonalt diplomati.

Bachelorstudenter i Bulgaria kan studere en rekke fag, som for eksempel Business Information Systems eller Hospitality Management, og finn givende yrkeskarriere i Bulgaria eller andre steder ved hjelp av kunnskapen de fikk på skolen.Innenfor hver fordypning, er det ofte andre satsingsområder som elevene kan velge å øke sin inngående kunnskap i en viss kompetanse.

Hvis du er interessert i å lære mer om hvordan du kan melde deg på et Bachelor program i en av de anbefalte skolene i Bulgaria, bare klikk nedenfor for å lese mer. Du kan be om informasjon om en bestemt Bachelor program som skal sendes direkte til deg fra skolen ved å fylle ut et kort web-skjema. 

treff Filter

Bachelor i Grønn Energetikk

European Polytechnical University
Campus Heltid studier Oktober 2019 Bulgaria Pernik

Bachelorprogrammet i Grønn Energetikk er et ingeniørfag med miljøfokus, rettet mot prioriterte områder av energetikk - energieffektivitet og alternative energikilder med reduserte utslipp for såkalt bærekraftig utvikling.

Bachelor i Applied Computer Science

European Polytechnical University
Campus Heltid studier Oktober 2019 Bulgaria Pernik

Det spesifikke målet med programmet er å gi studentene kunnskap, ferdigheter, vaner, holdninger og verdier som er relevante for moderne, raskt utviklende datasystemer og programvare. For å oppnå større mobilitet for bachelorstudenter, legges vekt på kombinasjonen av klassisk kunnskap og praktiske ferdigheter.

Bachelor In Civil Engineering

European Polytechnical University
Campus Heltid studier Oktober 2019 Bulgaria Pernik

Civilingeniør er en av de mest populære og anerkjente spesialiteter i de utviklede markedsøkonomiene. Det gir fagfolk for alle bygg- og administrasjonsfag - ingeniør-, bygg-, konsulent- og ekspertrådgivning, kommunale og statlige organer.

Bachelor of Finance

VUZF University
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid Oktober 2019 Bulgaria Sofia + 1 fler

Utdanningen i VUZF University ved VUZF University er preget av studiet av klassiske disipliner, samtidig som man bruker moderne læringsmetoder og tverrfaglig tilnærming. Et nytt utseende til organisasjonens økonomi er gitt, inkludert kunnskap fra virksomhetspsykologien, studerer rollen som IT-systemer og menneskelig faktor for vellykket økonomistyring.

Varna University of Management
Campus Heltid studier 3 år Oktober 2019 Bulgaria Varna

Varna University of Management
Campus Deltid 3 år Oktober 2019 Bulgaria Varna

Bachelor i gjestfrihet og kulinariske kunster

Varna University of Management
Campus Heltid studier 3 - 4 år Oktober 2019 Bulgaria Varna