BACHELORSTUDIES

Fjernundervisning Bachelorgrad studier i Forretningsstudier i London Canada 2020/2021

Tjene en bachelor 's grad oppnås ved å fullføre den nødvendige studium tilbys av høyskole eller universitet du melde deg på. Kan du fullfører dette studiet ta tre til syv år, avhengig av hvor du søker din grad.

Forretningsøkonomi er et akademisk studieområde som gir de kunnskaper og ferdigheter som er nødvendige for en karriere i næringslivet. Studiene kan bestå av finans, regnskap, økonomi, organisasjonsstudier, forretningsetikk og markedsføring.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

Canada er verdens beste land å forfølge dine høyere utdanning hvis du er en interaktiv person. Nesten hver etnisk gruppe er representert i Canada dermed it 'sa flerkulturelt samfunn. Språkbarrieren er ikke et problem for utenlandske studenter som Canada regnes som verdens 's leder i språkopplæring.

London by i Canada er mye foretrukket av både lokale og utenlandske studenter som kommer hit for å fremme sin utdanning. Med byen hosting, noen av de viktigste læring institutter i regionen, slik som Fanshawe College og University of Western Ontario, reflekterer dette faktum virkelig hvordan utdanning er mye verdsatt.

Fjernundervisning Bachelorgrad studie i Forretningsstudier i London i Canada

3 Resultater i Forretningsstudier, London, Fjernundervisning Filter

Honours Bachelor of Commerce (regnskap)

Fanshawe College
Bachelor
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus
Nettstudier

Fanshawe er fireårig Honours Bachelor of Commerce (Accounting) grad programmet vil gi deg ferdigheter og kunnskap for å hjelpe enhver bedrift, stor eller liten, å realisere si ...

Les mer

Honours Bachelor of Commerce (Digital Marketing)

Fanshawe College
Bachelor
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus
Nettstudier

Fanshawes fireårige utdanning (Digital Marketing) i Honours Bachelor of Commerce (Digital Marketing) vil gi deg kunnskap om kjernen i virksomheten, inkludert forretningsstrate ...

Les mer

Honours Bachelor of Commerce (Management)

Fanshawe College
Bachelor
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus
Nettstudier

Fanshawes fireårige Honours Bachelor of Commerce (Management) -program vil gi deg en godt avrundet utdanning fokusert på effektiv virksomhetsstyring. Gjennom studiet vårt i fo ...

Les mer