BACHELORSTUDIES.NO

Fjernundervisning Bachelorprogrammer i Forretningsstudier i USA 2020

Tjene en bachelor 's grad oppnås ved å fullføre den nødvendige studium tilbys av høyskole eller universitet du melde deg på. Kan du fullfører dette studiet ta tre til syv år, avhengig av hvor du søker din grad.

Studenter som ønsker å arbeide med handel burde virkelig vurdere å studere forretningsøkonomi. Dette akademiske programmet hjelper studenter med å utvikle ferdigheter innen ledelse, forvaltning av penger, markedsføring, lederskap og forretningsetikk.

Mens fjernundervisning ha forfallsdatoer som må være oppfylt, er det en fantastisk deal for etterlevelse for når du kan utføre oppdrag når en skal studere på avstand. Med den elektroniske alternativet, kan du avslutte diskusjonen gruppen som kreves for å gå tilbake til jobb og deretter bli etter jobb hvis nødvendig. Fjernundervisning kan tas i hva stedet du har tilgang til Internett. Du kan også fullføre klasser fra Internett salongen i et hotell rundt om i verden hvis du trenger en ferie.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Fjernundervisning Bachelorgrad program i Forretningsstudier i USA

7 Resultater i Forretningsstudier, USA, Fjernundervisning Filter

Bachelor i Business

Central Methodist University
Campus Nettstudier Heltid studier 4 år September 2020 USA Fayette USA Online + 2 fler

Vil du bygge en vellykket bedrift eller bidra til en allerede etablert virksomhet, og hjelpe den å lykkes? Ville dine ideer forbedre kundetilfredshet og fortjeneste? Hver organisasjon, uavhengig av industri, er avhengig av forretningsmessige personer. Bli med våre forretningsstudenter på CMU, og du vil også være på vei til en givende og vellykket karriere.

Bachelor in Business Administration

Montana State University Billings
Campus Nettstudier Heltid studier September 2020 USA Billings

Siviløkonom

Ambra College
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 5 år September 2020 USA Orlando + 2 fler

bedre administrere din egen virksomhet eller utvikle seg i trenerkarriere. Utvikle profesjonelle kommunikasjonsferdigheter, teamarbeid, kritisk tenkning, beslutningstaking og etikk; pluss bakgrunn i regnskap (amerikansk og brasiliansk), finans, økonomi, entreprenørskap og juridiske aspekter som påvirker virksomheten.

Bachelor of universitetsstudier i universitetsstudier

Northern Arizona University
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 4 år September 2020 USA Flagstaff + 2 fler

Dette undergraduate programmet tiltrekker seg studenter med en individuell visjon om hva de ønsker å forfølge. Med en rådgiver assistanse, kan junior-nivå studenter pare to mindreårige å skape en unik synergi.

Bachelor i bedriftsøkonomi (online)

Clarks Summit University Online
Nettstudier Heltid studier Deltid 4 - 8 år September 2020 USA USA Online + 1 fler

Du vil bli utsatt for hele spekteret av forretningspraksis, forberede deg til å komme inn i den profesjonelle næringslivet og å håndtere komplekse situasjoner samtidig som et etisk og bibelsk perspektiv opprettholdes.

Bachelor i bedriftsøkonomi

Upper Iowa University
Campus Nettstudier Heltid studier 4 år September 2020 USA Fayette + 1 fler

Hvorfor studere bedriftsøkonomi?

Bachelor of Science i kreativ skriving for underholdning

Full Sail University
Campus Nettstudier Heltid studier 20 - 29 måneder Januar 2020 USA Winter Park + 1 fler

Det hele begynner med en flott historie. Om en film eller TV-show, et spill eller en kommersiell, de mest vellykkede delene av media er de som forteller engasjerende og interessante historier, historier som fanger oppmerksomheten din, gnist fantasien, og provosere dine følelser.