BACHELORSTUDIES

Fjernundervisning Bachelorgrad programmer i Forretningsstudier i Midway USA 2020/2021

En bachelor 's grad er gitt til studenter som oppfyller de nødvendige kravene gitt av høyskole eller universitet de er til stede. Kravene omfatter tre til syv år med fokus på et tema, vanligvis referert til som en stor eller konsentrasjon.

Økonomi, Ledelse og Administrasjon grader vil være knyttet til oppførselen til ressurser i ulike typer miljøer. Studenter kan forvente å lære om hvordan markeder fungerer i ulike nivåer, for eksempel lokal økonomi eller internasjonal handel, eller kan lære å være organisatoriske ledere som ønsker å forbedre et aksjeselskap inntekter, overskudd eller bilde.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

Fjernundervisning Bachelorgrad program i Forretningsstudier i Midway i USA

1 Resultater i Forretningsstudier, Midway, Fjernundervisning Filter

Bachelor i bedriftsøkonomi

Midway University
Bachelor
Bachelor
aug. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
Campus
Nettstudier

Når du følger en Business Administration-grad ved Midway University , lærer du de ferdighetene du trenger for å bli en leder fra fakultetet som har vært der. Midways instruktø ...

Les mer