BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad programmer i Bygg- og anleggsnæring i Aserbajdsjan

En bachelor 's grad er gitt til studenter som oppfyller de nødvendige kravene gitt av høyskole eller universitet de er til stede. Kravene omfatter tre til syv år med fokus på et tema, vanligvis referert til som en stor eller konsentrasjon.

Studerer konstruksjon kan føre til en karriere i å bygge nye bygninger, reparere gamle eller inspisere slikt arbeid. Dette feltet omfatter også bygge veier, broer og fritidsaktiviteter. Studentene kan regne med å bruke litt tid på å studere riktig bruk av materialer og engineering.

Aserbajdsjan ligger på den asiatiske kontinentet i den østlige delen av Transkaukasia. Det offisielle navnet Aserbajdsjan er Republikken Aserbajdsjan.

Bachelorgrad i Bygg- og anleggsnæring i Aserbajdsjan

2 Resultater i Bygg- og anleggsnæring, Aserbajdsjan Filter

Bachelor of konstruksjon

Azerbaijan University Of Architecture And Construction
Bachelor
<
Fulltid
Russisk
Aserbajdsjansk
Campus

Fakultetet utdanner spesialister på "Construction Engineering" spesialitet på bachelor- og mastergrader. De fleste av professor og lærere staber er godt - kjente spesialister ...

Les mer

Bachelor of konstruksjon - økonomi

Azerbaijan University Of Architecture And Construction
Bachelor
<
Fulltid
Russisk
Aserbajdsjansk
Campus

I øyeblikket er det 676 heltids - og 79 korrespondanse bachelorstudenter, 46 heltids - og 14 korrespondanse masterstudenter og 12 doktorgrader gjennomføre vitenskapelige under ...

Les mer