$close

Filtre

Se resultater

Deltid Bachelorgrad programmer i Byggeteknikk i Belo Horizonte Brasil 2022/2023

Bachelorgrader fra akkrediterte høyskoler og universiteter kan være viktige springbrett mot en vellykket karriere.Den vanligste typen av undergraduate-program er en bachelor 's grad, vanligvis tildelt etter fire år med vellykket studieSivilingeniøren har fått navnet sitt fordi denne personens jobb handler om å designe og bygge strukturer som blir brukt av sivile mennesker hver dag, for… Les mer

Bachelorgrader fra akkrediterte høyskoler og universiteter kan være viktige springbrett mot en vellykket karriere.Den vanligste typen av undergraduate-program er en bachelor 's grad, vanligvis tildelt etter fire år med vellykket studie

Sivilingeniøren har fått navnet sitt fordi denne personens jobb handler om å designe og bygge strukturer som blir brukt av sivile mennesker hver dag, for eksempel veier og broer. En sivilingeniør har mange alternative fordypningsområder, alt fra miljø til transport.  

Noen av de beste universitetene i Latin-Amerika er basert i Brasil, et land som har mer enn 2000 høyere utdanningsinstitusjoner. Universiteter i Brasil kan deles opp i følgende grupper: Føderale regjeringen klarte universiteter, statlige myndigheter kontrollerte universiteter, kommunale myndigheter administrerte universiteter og private universiteter.

Ganske mange høyere læresteder er plassert i Belo Horizonte. Noen av de betydelige universiteter og Brasil som Faculdades Kennedy og Universidade Federal de Minas Gerais er basert her.

Minimér
Les mer om å studere i Brasil
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)
Belo Horizonte, Brasil

The Civil Engineering Course of FEAMIG tar sikte på å trene sivilingeniør ved å arbeide med kunnskap.

The Civil Engineering Course of FEAMIG tar sikte på å trene sivilingeniør ved å arbeide med kunnskap. -
Bachelor
Deltid
6 måneder
Portuguese (Brazil)
Campus