$close

Filtre

Se resultater

Deltid Bachelorprogrammer i Byggeteknikk 2022/2023 Nord-Amerika

Tjene en bachelor 's grad oppnås ved å fullføre den nødvendige studium tilbys av høyskole eller universitet du melde deg på. Kan du fullfører dette studiet ta tre til syv år, avhengig av hvor du søker din grad.En bachelorgrad i Civil Engineering er opptatt av design, testing og planlegging strukturer. Civil Engineers vil være opptatt av forskjellige typer strukturer, inkludert, men… Les mer

Tjene en bachelor 's grad oppnås ved å fullføre den nødvendige studium tilbys av høyskole eller universitet du melde deg på. Kan du fullfører dette studiet ta tre til syv år, avhengig av hvor du søker din grad.

En bachelorgrad i Civil Engineering er opptatt av design, testing og planlegging strukturer. Civil Engineers vil være opptatt av forskjellige typer strukturer, inkludert, men ikke begrenset til dammer, broer, veier eller tårn. Nyutdannede vil ha organisatoriske, miljømessige og tekniske ferdigheter som kreves for denne oppgaven.

The United States of America ofte kalles i USA, er en føderal republikk bestående av femti stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhengende statene og den føderale distriktet Washington, DC er i første Nord-Amerika mellom Canada og Mexico. Delstaten Alaska er i det nordvestlige Nord-Amerika, vest for Canada og øst i Russland over Beringstredet, og delstaten Hawaii er en øygruppe i midten av nordlige Stillehavet. Landet har også fem befolkede og ni ubebodde områder i Stillehavet og Karibia.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
UQAR
Rimouski, Canada +1 Mer

Bachelorgraden i sivilingeniør trener allsidige ingeniører som er i stand til å ta på seg prosjekter fra designfasen til byggefasen.

Bachelorgraden i sivilingeniør trener allsidige ingeniører som er i stand til å ta på seg prosjekter fra designfasen til byggefasen. -
Bachelor
Fulltid
Deltid
5 år
Fransk
aug. 2023
31 mars 2023
Campus
 
Morgan State University
Baltimore, USA

Institutt for sivilingeniør gir et studieprogram i planlegging, design og styring av sivil infrastruktur og servicesystemer.

Institutt for sivilingeniør gir et studieprogram i planlegging, design og styring av sivil infrastruktur og servicesystemer. -
BSc
Fulltid
Deltid
4 år
Engelsk
Campus