113 Bachelor Programmer i Toronto, Canada for 2024

Bachelor Programmer i Toronto, Canada for 2024Filter
    • Online Canada

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Sharjah, De forente arabiske emirater
    • Lagos, Nigeria
    • + 14 more

    Fulltid, Deltid

    24 måneder

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Programmet med dobbelt sertifisering er designet for studenter som ønsker å starte en profesjonell karriere innen virksomhet og ledelse. Dette kurset for bedriftsledelse vil hjelpe deg med å utvikle analyse- og evalueringsevner som kan brukes i virkelige situasjoner. Du vil utvikle din kunnskap og forståelse av de forskjellige funksjonelle forretningsområdene, inkludert ledelse, markedsføring, menneskelige ressurser, økonomi og driftsledelse i en global sammenheng. Du vil også bli utstyrt med de ferdighetene som kreves for å lykkes i virksomheten, som entreprenørskap, digital kompetanse, samarbeidsarbeid og kommunikasjonsferdigheter.

    • Toronto, Canada

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Honours Bachelor of Commerce (Supply Chain Management). Utvikle spesialiserte ferdigheter for å jobbe i et bredt spekter av bransjer med Honours Bachelor of Commerce (Supply Chain Management)-programmet. Lær hvordan du analyserer data, optimaliserer bruken av teknologi og bygger relasjoner for å dra nytte av nye muligheter i det dynamiske og fartsfylte forsyningskjedestyringsfeltet.

    • Toronto, Canada

    Fulltid, Deltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Toronto, Canada

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • France Online, Frankrike
    • Belgium Online, Belgia
    • + 13 more

    Fulltid

    Fjernundervisning

    Fransk

    Innehaveren av European Bachelor GPAB – Wealth, Banking and Insurance Management, i et konkurransedyktig miljø, er i stand til å tilby tverrfunksjonelle produkter.

    • Toronto, Canada
    • Fredericton, Canada

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Humber sin Bachelor of International Development er et tverrfaglig grad som gir deg en solid teoretisk fundament i internasjonale utviklingsstudier og dens beslektede disipliner, samt faglige og tekniske ferdigheter i utvikling ledelse. Programmet er spesielt designet for å bygge bro mellom teori og praksis ved å bygge hands-on prosjektledelse ferdigheter og evner. Programmet fremmer en ...

    • Toronto, Canada

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Toronto, Canada

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Anleggsvirksomhet er et yrke som kan dateres tusenvis av år tilbake. Sivilingeniører designer og fører tilsyn med byggingen av infrastrukturen som er viktig for hverdagen. De teknologene som hjelper sivilingeniøren i denne jobben, bruker tegnings- og designverktøy for å bringe ingeniørens ideer til verks.

    • Toronto, Canada

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Enterprise Network Engineering Diploma-programmet er designet for å skape et effektivt og utvidbart bedriftsnettverk. Dette nettverksprogrammet er egnet for studenter som ønsker å gå i gang med en spennende ny karriere innen etablering, drift og vedlikehold av bedriftsnettverk og -systemer og forfølge en karriere innen IT.

    • Toronto, Canada

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Dette åtte måneders sertifikatprogrammet er designet for å gi deg lederevner for å støtte den globale serveringsøkonomien. Du vil være i stand til å svare på skiftet i global økonomisk og forretningsadministrasjonspraksis fra produkt til tjeneste. Det legges vekt på å anerkjenne nye muligheter og å utvikle nye tjenestekategorier og markedssegmenter samtidig som det støtter gjennomføringen av organisasjonsendring.

    • Toronto, Canada

    På universitetsområdet

    Fransk

    Reiselivsnæringen er en økonomisk motor for Canada. Jobber hovedsakelig i små eller mellomstore bedrifter, og aktørene i turistnæringen er ofte tverrfaglige, dynamiske, imøtekommende og ressurssterke. Enten i arrangementer, i gjestfrihet og kundeservice eller i reiseledelse, vil kandidaten ha alle muligheter til å finne en spennende karriere, og dyktige arbeidere innen turisme blir aktivt søkt på alle områder. provinsene i Canada. En karriere innen turisme vil utsette kandidaten for en rekke givende og berikende opplevelser. Med kurs spesielt designet for å forberede studenten på arbeidsmarkedet, gir programmet verktøyene som er nødvendige for å utmerke seg i bransjen. Spesielt inkluderer programmet to praksisplasser i bedrifter og praktiske opplevelser og guidede turer i populære turiststeder i Ottawa, Øst-Ontario, Outaouais og til og med internasjonalt. På slutten av studiene vil kandidaten kunne jobbe i forskjellige organisasjoner og selskaper, enten det er å tilby komplett kundeservice eller å spille en strategisk og viktig rolle i et team dedikert til de besøkendes tilfredshet. . Nyutdannede vil også ha muligheten til å bli medlem av bransje anerkjente profesjonelle foreninger, inkludert Canadian Institute of Travel Counselors. Fleksible tidsplaner, muligheter for rask karriereutvikling og tilfredsstillelse av å jobbe med et publikum av reisende, oppdagelsesreisende og entusiaster: turisme sysselsetter nesten 1,8 millioner kanadiere, hvorav 31% er unge mellom 18 og 35 år. I tillegg er mulighetene for å finne en karriere flere og flere! På slutten av studiene vil kandidaten også ha tilegnet seg de fire essensielle ferdighetene som skiller La Cité-kandidater: Entreprenørskap og initiativ, Kreativitet, forpliktelse og tospråklig evne.

    • Toronto, Canada

    Engelsk

    Du vet at verden kan være et bedre sted, og at du kan gjøre en forskjell i virksomheten. Enten du ønsker å lede et forretningsteam, drive en ideell organisasjon, være gründer eller innlemme sosial rettferdighet i virksomheten, vil Tyndale Business-programmet lansere deg i fremtiden din.

    • Online Canada

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Gjennom dine fire år vil du bli utsatt for rettssystemet: fra reglene følger vi for å håndtere mennesker og lokalsamfunn til praktisk behandling av åsted og arrestasjoner.

    • Toronto, Canada

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Din BFA i Media Arts vil tilby deg et bredt, omfattende syn på mediepraksis, inkludert interaktive, oppslukende og mobile medier, spill, utvidet og virtuell virkelighet, interaktiv kino, sosiale medier, lydkunst og historiefortelling med kunstig intelligens.