$close

Filtre

Se resultater

Bachelorprogrammer i Designfag i Auckland New Zealand

En bachelor 's grad er gitt til studenter som oppfyller de nødvendige kravene gitt av høyskole eller universitet de er til stede. Kravene omfatter tre til syv år med fokus på et tema, vanligvis referert til som en stor eller konsentrasjon.Design er en spesialisert disiplin som har et bredt spekter av bruksområder. Å konstruere et objekt eller en prosess er nøkkelen for å møte kunden… Les mer

En bachelor 's grad er gitt til studenter som oppfyller de nødvendige kravene gitt av høyskole eller universitet de er til stede. Kravene omfatter tre til syv år med fokus på et tema, vanligvis referert til som en stor eller konsentrasjon.

Design er en spesialisert disiplin som har et bredt spekter av bruksområder. Å konstruere et objekt eller en prosess er nøkkelen for å møte kundenes behov. Unik tenkning, forskning, analyse og problemløsing kombineres for å skape produkter til bedrifter, utdanningsinstitusjoner, myndigheter og til ideelle organisasjoner.  

New Zealand er et land med fantastisk og variert natur. Kiwi er ikke bare en av de nasjonale symboler - de andre blir det sølv bregne blad og koru - men også navnet newzealendere vanligvis kaller seg. Utenlandske studenter må betale full studieavgift og egne levekostnader mens han studerte på en New Zealand institusjon.

Storbyområdet i New Zealand, har Auckland bygget sitt omdømme på det solide grunnlag av beste pedagogiske standarder. Auckland er hjem til mange kjent utdanningsinstitusjoner. University of Auckland, Auckland University of Technology, Manukau Institute of Technology og Massey Universitetet er de mest prominente navnene.

Beste skoler Bachelorgrad studie i Designfag i Auckland på New Zealand

Minimér
Les mer om å studere på New Zealand
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Whitecliffe College of Arts & Design
Auckland, New Zealand

Whitecliffe Grafisk design nyutdannede tenker utøvere med en forståelse av både moderne praksis og tradisjonelle mytologier av sfæren av Grafisk Design.

Whitecliffe Grafisk design nyutdannede tenker utøvere med en forståelse av både moderne praksis og tradisjonelle mytologier av sfæren av Grafisk Design. -
Bachelor
Fulltid
4 år
Engelsk
Campus