$close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrad studier i Designledelse i Paris Frankrike

En Bachelor 's grad kan lede pedagogiske dører, gir mulighet for karriereutvikling, eller legge grunnlaget for jakten på en avansert grad. Vårt mål er å hjelpe potensielle studenter navigere programmet utvelgelsesprosessen vellykket. Vi gjør ting enkelt ved å effektivisere søket. En design management program kombinerer kurs i design og ledelse å tillate elevene å lære å håndtere… Les mer

En Bachelor 's grad kan lede pedagogiske dører, gir mulighet for karriereutvikling, eller legge grunnlaget for jakten på en avansert grad. Vårt mål er å hjelpe potensielle studenter navigere programmet utvelgelsesprosessen vellykket. Vi gjør ting enkelt ved å effektivisere søket.

En design management program kombinerer kurs i design og ledelse å tillate elevene å lære å håndtere en designavdeling i en bedrift situasjon. Slike programmer kan omfatte kurs i drift, økonomi, markedsføring, interiørdesign, grafisk design og mote.

Frankrike, offisielt Republikken Frankrike, er en enhetlig semi-presidenten republikk ligger hovedsakelig i Vest-Europa, med flere utenlandske regioner og territorier.

Paris er den mest befolkede byen i Frankrike og dets hovedstad. Den har over 2 millioner innbyggere. Det spiller vertskap for ledende sentre for læring og kunst i den europeiske regionen. Være hjemme til det høyeste antall høyt utdannede, har Paris flere prestisjetunge universiteter i Frankrike.

Beste Bachelorgrad program i Designledelse i Paris i Frankrike

Minimér
Les mer om å studere i Frankrike
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
LISAA Paris
Paris, Frankrike

BACHELOR DESIGN MANAGEMENT - BERLIN

BACHELOR DESIGN MANAGEMENT - BERLIN -
Bachelor
Fulltid
3 år
Engelsk
Campus