$close

Filtre

Se resultater

Bachelorprogrammer i Design i Kasakhstan

En bachelor 's grad er et kjennetegn på høyere utdanning. Det er gitt til de som vier tre til sju år på å studere et bestemt program. En bachelor 's grad kan opptjenes i en rekke disipliner i kunst og vitenskap. Designstudier er ofte en sammensmelting av ingeniørprinsipper og design. Arkitektur, grafisk design, detaljhandel merchandising og klær design er informert av design stud… Les mer

En bachelor 's grad er et kjennetegn på høyere utdanning. Det er gitt til de som vier tre til sju år på å studere et bestemt program. En bachelor 's grad kan opptjenes i en rekke disipliner i kunst og vitenskap.

Designstudier er ofte en sammensmelting av ingeniørprinsipper og design. Arkitektur, grafisk design, detaljhandel merchandising og klær design er informert av design studier kursarbeid. Utforming på digitale plattformer og fremstilling av produktprototyper praktiseres i designlaboratorier.

Kasakhstan, offisielt Republikken Kasakhstan, er et land i Sentral-Asia, med sin mindre del vest for Ural-elven i Øst-Europa.

Bachelorgrad studie i Design i Kasakhstan

Minimér
Les mer om å studere i Kasakhstan
Andre valg innen dette fagområdet: 
MA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
West Kazakhstan State University
Uralsk, Kasakhstan

Objekter av profesjonell aktivitet: videregående skoler, lyceums, gymnasium, institusjoner for tilleggsutdanning, institusjoner utenfor skolen, kunstskoler, høyskoler.

Objekter av profesjonell aktivitet: videregående skoler, lyceums, gymnasium, institusjoner for tilleggsutdanning, institusjoner utenfor skolen, kunstskoler, høyskoler. -
Bachelor
Fulltid
Kazakh, Russian (Kazakhstan)
Campus