$close

Filtre

Se resultater

Deltid Bachelorprogrammer i Elektroteknikk i Rio de Janeiro Brasil 2022/2023

En bachelorgrad er en fire-årig lavere grad og er standarden for høyere utdanning gjennom det meste av verden. Bachelorgrader kan opptjenes ved statlige universiteter, ved private universiteter, ved community colleges og via online universiteter.Elektroteknikk er en underavdeling av det store og gamle teknikkområdet. Elektroteknikk som generelt sett handler om elektrisitet, elektromagnetisme og… Les mer

En bachelorgrad er en fire-årig lavere grad og er standarden for høyere utdanning gjennom det meste av verden. Bachelorgrader kan opptjenes ved statlige universiteter, ved private universiteter, ved community colleges og via online universiteter.

Elektroteknikk er en underavdeling av det store og gamle teknikkområdet. Elektroteknikk som generelt sett handler om elektrisitet, elektromagnetisme og elektronikk fortsetter å vokse både som fagfelt og yrkesområde ettersom andelen digitale enheter stadig øker.  

Brasil tilby høyere utdanning som er delvis finansiert for de studentene som ønsker å forfølge avansert utdanning. De må være mellom 18 og 35 år. Denne høyere utdanningssystemet gjør elevene til å lære praktiske ferdigheter som gjør dem i stand til å møte det 21. århundres utfordringer.

Denne byen har mange fasiliteter å tilby utdanning på alle nivåer. Noen av de bemerkelsesverdige universiteter og høyskoler i denne byen er Rio de Janeiro State University og føderale universitetet i Rio de Janeiro.

Minimér
Les mer om å studere i Brasil
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Universidade Santa Úrsula (USU)
Rio de Janeiro, Brasil

Den lavere grad i elektroteknikk fra Universidade Santa Ursula tar sikte på å trene genera ingeniører med kunnskap i Power Systems.

Den lavere grad i elektroteknikk fra Universidade Santa Ursula tar sikte på å trene genera ingeniører med kunnskap i Power Systems. -
Bachelor
Deltid
10 semestre
Portuguese (Brazil)
Campus