89 Bachelor Programmer i Energi 2024

Bachelor Programmer i Energi 2024Filter
    • Olomouc, Tsjekkia

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    De primære målene for petroleumsteknikk er sikker og miljøvennlig leting, evaluering, utvikling og utvinning av olje, gass, geotermisk og andre væsker i jorden. Ferdigheter innen denne grenen av ingeniørfag er nødvendig for å møte verdens stadig økende etterspørsel etter hydrokarbondrivstoff, termisk energi og avfalls- og forurensningshåndtering.

    • Gdańsk, Polen

    Fulltid

    7 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Studentene vil få praktisk så vel som teoretisk kunnskap som dekker alle felt innen grønn og ny teknologi og miljøanalyse og overvåking. Studentene skal ha en solid forståelse av miljø- og analytisk kjemi, økologi og prosessteknikk. Kurset vil fokusere på praktisk laboratorieerfaring og ferdighetsbasert ingeniørprosjektarbeid.

    • Klaipėda, Litauen

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Studiet i kjemiteknikk (miljø og energi) har som mål å utdanne bachelorer med tverrfaglig akademisk utdanning som kan tjene som grunnlag for videreutvikling av deres intellektuelle kapasitet og vitenskapelige tilnærming til løsning av komplekse problemer som oppstår i moderne kjemiteknikk og tilhørende ingeniørfelt. Spesialistene er i stand til å analysere og utvikle kjemiske og teknologiske prosesser, utvikle nye produkter og velge utstyr på en helhetlig måte, gitt teknologiske og sosiale, økonomiske og miljømessige aspekter. Kandidatene skal være fleksible og i stand til å tilpasse seg den raskt skiftende kjemiske industrien og til å vurdere og velge løsninger; De skal på grunnlag av sine teoretiske kunnskaper og praktiske ferdigheter både kunne organisere konvensjonelle teknologiske prosesser og ta beslutninger som krever ny kunnskap. De skal motiveres til kontinuerlig å oppdatere sine kunnskaper og praktiske ferdigheter. Målene for programmet er at nyutdannede ved avdelingen skal få arbeid eller gå på forskerskole, vil avansere i sine valgte karrierer, og vil være produktive og oppfylte fagpersoner gjennom hele karrieren.

    • León, Spania

    Fulltid

    10 semestre

    På universitetsområdet

    Spansk

    Vi trener fagfolk med komplementære ferdigheter til å jobbe innen energi- og gruvesektoren, designe, planlegge og styre gruvedrift og kraftproduksjons- og distribusjonsanlegg.

    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Våre fireårige Bachelor of Petroleum Engineering programmet har studier i fysikk, kjemi, matematikk, geologi, økonomi og andre spesialiserte petroleumstekniske emner. Studentene vil bli forberedt tilstrekkelig for petroleumsindustrien og relaterte felt som boring, utnyttelse, petroleumsproduksjon, reservoarteknikk og transport av olje, naturgass og petroleumsøkonomi etc.

    • Dundee, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Hammond, USA

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Oppdraget til Southeastern Louisiana University Engineering Technology-programmet er å forberede studentene slik at de vil etablere seg som vellykkede, praktiserende kandidater i deres respektive konsentrasjon i ET, og vil fremme seg selv profesjonelt ved å akseptere ansvar og lederroller til fordel for samfunnet. Engineering Technology-programmet er akkreditert av Engineering Technology Accreditation Commission of ABET.

    • Baku, Aserbajdsjan

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Dette programmet gir avansert opplæring for potensielle fagfolk innen petroleumsteknikk for å gjøre dem i stand til å lage og anvende nyskapende teknologi innen boring, produksjon og reservoarteknikk, samtidig som de effektivt forbedrer deres kunnskap og ferdigheter i prosessen med å finne positive løsninger på en rekke forskjellige miljøspørsmål relatert til petroleumsindustrien samt energiforbruk generelt.

    • Wels, Østerrike

    Fulltid

    6 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk, Tysk

    Green Science takler globale utfordringer som klimaendringer, bærekraft, sirkulær økonomi, avfallshåndtering, jorderosjon og industriell forurensning. Dette unike programmet lar internasjonale studenter starte sine akademiske karrierer på engelsk mens de tilegner seg tyskspråklige ferdigheter for å starte sine profesjonelle karrierer i det østerrikske arbeidsmarkedet.

    • Lahti, Finland
    • Mikkeli, Finland

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Energi - strøm og varme - vil alltid være nødvendig. Ingeniører innen bærekraftig energiteknologi vil sikre trygg, økonomisk og bærekraftig produksjon av elektrisitet og varme samt utvikling av relaterte teknologier. Bachelorprogrammet i energiteknologi er et unikt, internasjonalt dobbeltgradsprogram utviklet i samarbeid med Hebei University of Technology (HEBUT) i Kina. Studenter som er tatt opp til bachelorprogrammet i energiteknologi ved LUT University vil få et gradsertifikat fra to universiteter etter at de har oppfylt gradskravene til begge universitetene. Du vil fullføre hele graden i Lahti, Finland.

    • Pfarrkirchen, Tyskland

    Fulltid

    7 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    I det moderne livet forventes det ubegrenset tilgang til strømforsyning når som helst og nesten hvor som helst. Fremtiden til denne forsyningen ligger imidlertid i fornybare energier som vindkraft, geotermisk energi eller solenergi. Som student i energisystemteknikk vil du bli opplært som ingeniør med ferdighetene til å konvertere strømforsyninger fra fossilt brensel til fornybare energikilder, involvert i en rekke områder som kraftproduksjon, konvertering, transport, bruk og lagring . Du vil lære deg gjennom praktisk og teoretisk instruksjon for å utforske de tekniske og økonomiske aspektene ved gjeldende energisystemer, for å få fordypet tverrsnittskompetanse innen forsyning, integrering og lagring av fremtidige energisystemer.

    • Prague, Tsjekkia

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Ved Fakultet for miljøteknologi dekker studiene alle grunnleggende områder innen kjemi og miljøkjemi og alle relaterte disipliner som økologi, hydrokjemi, avløpsvannbehandling, atmosfærisk kjemi og miljømikrobiologi. Prinsippet om bærekraftig utvikling representerer en viktig del av studieplanen med spesiell vekt på dens biologiske, kjemiske og teknologiske aspekter.

    • Ostrava, Tsjekkia

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Warsaw, Polen

    Fulltid

    7 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Nyutdannede fra Power Engineering-programmet har bred kunnskap innen termisk ingeniørfag, elektroteknikk, informasjonsteknologi og økonomi.

    • Karlsruhe, Tyskland

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    I tider med energikrise og klimaendringer er det viktig å utvikle nye løsninger og strategier for å håndtere energiproduksjon samt lagring og sparing. Studenter som velger fordypningen i Energiteknikk møter denne spennende utfordringen og baner vei mot en klimavennlig fremtid. Spesialiseringen i Energiteknikk er det beste valget for de som ønsker å satse på en fremtidig karriere i en stadig voksende og stadig viktigere sektor.