BACHELORSTUDIES

4 Bachelorgrad programmer i Energiledelse 2020/2021

Studenter som ønsker å fortsette sin utdanning etter videregående skole kan forfølge en bachelorgrad. Dette programmet kan ta rundt tre til fem år å fullføre og er tilgjengelig i en rekke fag.

Hva er en bachelor i energiledelse? Dette studiet er utformet for studenter som ønsker å jobbe i ledelses- og tilsynsprosesser innen energibransjen. Avhengig av programmet, kan læreplanen inkludere studiet av nåværende og fremtidige energimarkeder, både innenlands og internasjonalt. Klasser kan også dekke prosess effektivitet teknikker samt etiske og juridiske problemer. Noen programmer hjelper til med å forberede studentene på oppgradering ved å få dem til å skape en virksomhets energistrategi for fremtiden.

De som forfaller en energiledelse grad nytte ved at de kan utvikle analytiske ferdigheter som vil hjelpe dem i en fremtidig karriere. Andre ferdigheter de kan få inkluderer problemløsing og lederskap, som er gunstige i deres faglige liv, så vel som i personlige situasjoner.

Studentene bør ikke la koste være avskrekkende når de bestemmer hvor de skal tjene sin grad. Fordi det er programmer over hele verden, kan undervisningen være betydelig mindre på bestemte skoler. Studentene oppfordres til å undersøke en rekke institusjoner og spørre om totale kostnader og økonomiske hjelpemuligheter.

Det er en rekke karriere kandidater med en bachelorgrad i energiledelse kan velge mellom. Noen av de mulige jobbtitlene inkluderer kontraktsjef, råvarehandler, divisjonsforvalter, field landman, miljøansvarlig, gassmarkedsføringsrepresentant, landleder og strømforhandler. Avhengig av fokuset på studiet kan studentene fokusere på bestemte energikilder, som sol, vind, naturgass, kull eller olje.

Det er en rekke skoler der studentene kan tjene sin energiledelse grad. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

4 Resultater i Energiledelse Filter

BBA i Energistyring

Yorkville University
BBA
okt. 2020
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Yorkville University Bachelor of Business Administration utdanner motiverte personer med ferdigheter til å navigere og håndtere komplekse forretningsspørsmål, gi dem mulighet ...

Les mer

Bachelor i energisystemteknikk

Bahcesehir University
Bachelor
<
Fulltid
<
8 semestre
Engelsk
Campus

Bahçeşehir Universitetets energisystemtekniske avdeling tilbyr to hoved- og sidegrener innen fornybar energi, konvensjonell energi og energistyring.

Les mer

Bachelor i Renewable Energy Engineering

Alfred University
BSc
<
4 år
Campus

Bli en ekspert i en bransje som forandrer måten samfunnet bruker energi på med vår fornybare energiteknikk. Et av bare noen få sanne fornybare energiprogrammer sitter i en ste ...

Les mer

BBA i Energy Management Online

Yorkville University
BBA
okt. 2020
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Nettstudier

Yorkville University Bachelor of Business Administration utdanner motiverte personer med ferdigheter til å navigere og håndtere komplekse forretningsspørsmål, gi dem mulighet ...

Les mer