close

Filtre

Se resultater

Bachelorprogrammer i Energi i Danmark

En bachelor 's graden tildeles på vellykket gjennomføring av en lavere faglig program. Det er ofte det første grad en student mottatt i hans eller hennes akademiske karriere. Det tar vanligvis fire år med fulltidsstudier å tjene en bachelorgrad. Det er to aspekter ved de fleste energistudier programmer. Den første er en utforskning av de fysiske eller økologiske egenskapene til ulike e… Les mer

En bachelor 's graden tildeles på vellykket gjennomføring av en lavere faglig program. Det er ofte det første grad en student mottatt i hans eller hennes akademiske karriere. Det tar vanligvis fire år med fulltidsstudier å tjene en bachelorgrad.

Det er to aspekter ved de fleste energistudier programmer. Den første er en utforskning av de fysiske eller økologiske egenskapene til ulike energikilder, og den andre er en studie av hvordan disse ressursene er knyttet til nasjonal og global politikk.

Danmark, offisielt Kongeriket Danmark, er en suveren stat i Nord-Europa, som ligger sørvest for Sverige, sør for Norge, og grenser i sør av Tyskland.

Bachelorgrad i Energi i Danmark

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
VIA University College
Horsens , Danmark

Bachelorprogrammet i Klima

Bachelorprogrammet i Klima -
Bachelor
Fulltid
7 semestre
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre