57 Bachelor Programmer i Energiingeniørarbeid 2024

Bachelor Programmer i Energiingeniørarbeid 2024Filter
    • Olomouc, Tsjekkia

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    De primære målene for petroleumsteknikk er sikker og miljøvennlig leting, evaluering, utvikling og utvinning av olje, gass, geotermisk og andre væsker i jorden. Ferdigheter innen denne grenen av ingeniørfag er nødvendig for å møte verdens stadig økende etterspørsel etter hydrokarbondrivstoff, termisk energi og avfalls- og forurensningshåndtering.

    • Gdańsk, Polen

    Fulltid

    7 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Studieprogrammet lar studentene skaffe seg detaljert teoretisk kunnskap så vel som praktisk ekspertise på ulike aspekter knyttet til kraftteknikk, energiteknologi og energisparing, med hensyn til design, produksjon, utnyttelse, diagnostikk og vedlikehold av kraft og energi. varmeanlegg, kraftoverføringsanlegg og energidistribusjonsanlegg. Programmet er basert på CDIO-konseptet (Conceive - Design - Implement - Operate) som vektlegger designproblemer.

    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Våre fireårige Bachelor of Petroleum Engineering programmet har studier i fysikk, kjemi, matematikk, geologi, økonomi og andre spesialiserte petroleumstekniske emner. Studentene vil bli forberedt tilstrekkelig for petroleumsindustrien og relaterte felt som boring, utnyttelse, petroleumsproduksjon, reservoarteknikk og transport av olje, naturgass og petroleumsøkonomi etc.

    • León, Spania

    Fulltid

    10 semestre

    På universitetsområdet

    Spansk

    Vi trener fagfolk med komplementære ferdigheter til å jobbe innen energi- og gruvesektoren, designe, planlegge og styre gruvedrift og kraftproduksjons- og distribusjonsanlegg.

    • Hammond, USA

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Oppdraget til Southeastern Louisiana University Engineering Technology-programmet er å forberede studentene slik at de vil etablere seg som vellykkede, praktiserende kandidater i deres respektive konsentrasjon i ET, og vil fremme seg selv profesjonelt ved å akseptere ansvar og lederroller til fordel for samfunnet. Engineering Technology-programmet er akkreditert av Engineering Technology Accreditation Commission of ABET.

    • Pfarrkirchen, Tyskland

    Fulltid

    7 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    I det moderne livet forventes det ubegrenset tilgang til strømforsyning når som helst og nesten hvor som helst. Fremtiden til denne forsyningen ligger imidlertid i fornybare energier som vindkraft, geotermisk energi eller solenergi. Som student i energisystemteknikk vil du bli opplært som ingeniør med ferdighetene til å konvertere strømforsyninger fra fossilt brensel til fornybare energikilder, involvert i en rekke områder som kraftproduksjon, konvertering, transport, bruk og lagring . Du vil lære deg gjennom praktisk og teoretisk instruksjon for å utforske de tekniske og økonomiske aspektene ved gjeldende energisystemer, for å få fordypet tverrsnittskompetanse innen forsyning, integrering og lagring av fremtidige energisystemer.

    • Baku, Aserbajdsjan

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Dette programmet gir avansert opplæring for potensielle fagfolk innen petroleumsteknikk for å gjøre dem i stand til å lage og anvende nyskapende teknologi innen boring, produksjon og reservoarteknikk, samtidig som de effektivt forbedrer deres kunnskap og ferdigheter i prosessen med å finne positive løsninger på en rekke forskjellige miljøspørsmål relatert til petroleumsindustrien samt energiforbruk generelt.

    • Ostrava, Tsjekkia

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Warsaw, Polen

    Fulltid

    7 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Nyutdannede fra Power Engineering-programmet har bred kunnskap innen termisk ingeniørfag, elektroteknikk, informasjonsteknologi og økonomi.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Studenter på Bachelor of Engineering in Petroleum Engineering vil forstå prinsippene for ingeniørfag innen områdene Petroleum Engineering, Petroleum Geology, Engineering Materials, etc.

    • Prague, Tsjekkia

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Ved Fakultet for miljøteknologi dekker studiene alle grunnleggende områder innen kjemi og miljøkjemi og alle relaterte disipliner som økologi, hydrokjemi, avløpsvannbehandling, atmosfærisk kjemi og miljømikrobiologi. Prinsippet om bærekraftig utvikling representerer en viktig del av studieplanen med spesiell vekt på dens biologiske, kjemiske og teknologiske aspekter.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    En bachelor i petroleumsingeniørteknologi (drift og sikkerhet) med et honoursprogram som anvender ingeniørteknologi i olje og gass (drift og sikkerhet) i nedstrømsanlegg. Produser allsidig ingeniør og teknolog med tilstrekkelig teoretisk kunnskap og teknisk kapasitet til å operere på olje- og gass nedstrømsanlegg.

    • Karlsruhe, Tyskland

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Turku, Finland

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Menneskeheten står ved et veiskille hvor verdens energibruk må revurderes i raskt tempo: den må baseres mer på fornybare energikilder og tekniske løsninger som i økende grad er basert på elektrisitet. Fornybare former for energiproduksjon og den tekniske kompetansen som kreves av dem spiller en stadig mer sentral rolle i utviklingen av både samfunn og næringsliv. Studiet i energi- og miljøteknologi vil gi deg en grad som gir mulighet til å gjøre meningsfylt arbeid med å dempe klimaendringer, innen fornybar energi nå og i fremtiden. På studiet kan du få et godt overblikk og kompetanse innen fornybar energi.

    • Vigo, Spania

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Spansk

    Graden gir opplæring for fagfolk som vil utvikle sin profesjonelle aktivitet innen energiprosessteknikk, fra kraftproduksjon til dens forskjellige applikasjoner. Opplæringen er fokusert på prosessene som foregår fra generering av energi til brukernivå av den endelige elektriske og/eller termiske energitjenesten.