close

Filtre

Se resultater

57 Bachelorgrader i Ernæringsfysiologi 2021

Bachelorgrader er vanligvis tilgjengelige for studenter som har fullført en videregående opplæring eller har fått tilsvarende sertifisering. Avhengig av universitetets krav kan forskere kanskje fullføre en eller flere opptakseksaminer for å få opptak. Hva er en bachelor i matvitenskap? Matvitenskapens hovedfag balanserer laboratorieopplæring med forelesningslæring og dekker et bredt spe… Les mer

Bachelorgrader er vanligvis tilgjengelige for studenter som har fullført en videregående opplæring eller har fått tilsvarende sertifisering. Avhengig av universitetets krav kan forskere kanskje fullføre en eller flere opptakseksaminer for å få opptak.

Hva er en bachelor i matvitenskap? Matvitenskapens hovedfag balanserer laboratorieopplæring med forelesningslæring og dekker et bredt spekter av mat knyttet til mat. Biologi, kjemi og mikrobiologi kurs er vanlige forutsetninger for mange av kjernekompetanseene som kreves av denne gradertypen, som matkomposisjon, matkjemi og matmikrobiologi. Ved hjelp av analyse, teoretisk læring og praktisk praksis følger studentene som studerer matvitenskap opprettelsen og utviklingen av matvarer fra starten i forskningslaboratorier til sluttproduktet som er tilgjengelig på det åpne markedet.

Blant mange andre ferdigheter kan evnen til å analysere matvarer og bruke matvareteknologi sette kandidater med en bachelor i matvitenskap, bortsett fra konkurransen. Ytterligere ferdigheter i kritisk tenkning, organisering og produktutvikling kan også gjøre det mulig for studenter å lede mer produktive liv.

Mange universiteter krever per kreditttimme, og dermed kan den samlede kostnaden av graden være avhengig av antall studiepoeng som er fullført ved oppgradering. For å finne ut mer og lære mer om tilleggsavgifter, ta kontakt med potensielle programmer for informasjon.

Matvitenskap gir ofte et rikt og fruktbart potensial. I tillegg til å jobbe som matvitenskapsforskere, kan kandidater finne sysselsetting innen tekniske stillinger på alle typer matvarefabrikker, kommersielle rancher og gårder. Innenfor matproduksjonen holder studentene mest stillinger som kvalitetssikringsspesialister, produktutviklere eller matingeniører. Andre muligheter kan inkludere sensorisk forskning, kosmetikkutvikling og miljøvern.

Mange klasser tatt i jakten på en bachelor i matvitenskap krever en laboratoriekomponent og må tas på en campusplassering, selv om enkelte programmer kan tillate elevene å oppfylle forkunnskap eller kjerneklasser på nettet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Technion International
Shantou, Kina

Programmet for bioteknologi og matteknikk (BFE) er et av få i verden som kombinerer en unik ingeniørteknologisk forskning og felt innen biovitenskap. BFE-programmet trener ing ... +

Programmet for bioteknologi og matteknikk (BFE) er et av få i verden som kombinerer en unik ingeniørteknologisk forskning og felt innen biovitenskap. BFE-programmet trener ingeniører på to områder: bioteknologi og mat. Programmet gir en unik kombinasjon mellom ingeniørfag, teknologi og naturvitenskapelige og biovitenskapelige områder, spesielt bioteknologi. -
BSc
Fulltid
4 år
Engelsk
aug. 2021
Campus
 
Ho Chi Minh City University of Technology
Ho Chi Minh-byen, Vietnam

Studenter som er interessert i produksjon, bearbeiding, emballasje, sikkerhet og / eller transport av verdens matforsyning vil være interessert i spesialingen på matteknikk.

Studenter som er interessert i produksjon, bearbeiding, emballasje, sikkerhet og / eller transport av verdens matforsyning vil være interessert i spesialingen på matteknikk. -
Bachelor
Fulltid
4 år
Engelsk
sep. 2021
Campus
 
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Jelgava, Latvia

Målet med det akademiske bachelorstudiet er å forberede en konkurransedyktig og kunnskapsrik spesialist innen matproduksjon, kvalitet og innovasjon, som er i stand til å organ ... +

Målet med det akademiske bachelorstudiet er å forberede en konkurransedyktig og kunnskapsrik spesialist innen matproduksjon, kvalitet og innovasjon, som er i stand til å organisere kvalitetsstyring og utvikling av innovasjoner i matbedrifter, til å drive kreativ forskning og danne grunnlaget for videre studier i høyere utdanning. -
Bachelor
Fulltid
4 år
Engelsk
Campus
 

Få et stipend på inntil USD 10 000

Se hvilke muligheter du kan få med stipendet vårt.
Manipal Academy of Higher Education Dubai
Dubai, De forente arabiske emirater

Mat

BSc
Fulltid
3 år
Engelsk
26 sep. 2021
01 sep. 2021
Campus
 
University of Surrey
Guildford, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Vår BSc (Hons) matvitenskap og ernæring vil gi deg en forståelse av råvarene som vil bli mat, hvordan de samhandler og hvordan matvitenskap kan ha dramatiske implikasjoner for ... +

Vår BSc (Hons) matvitenskap og ernæring vil gi deg en forståelse av råvarene som vil bli mat, hvordan de samhandler og hvordan matvitenskap kan ha dramatiske implikasjoner for menneskers helse og sykdom. -
BSc
Fulltid
3 år
Engelsk
okt. 2021
Campus
 
HAS University of Applied Sciences
's Hertogenbosch, Nederland

Verden står overfor en enorm utfordring - å mate flere mennesker i en verden i rask endring. Vil du være en del av løsningen? Da blir du best med i International Food & Ag ... +

Verden står overfor en enorm utfordring - å mate flere mennesker i en verden i rask endring. Vil du være en del av løsningen? Da blir du best med i International Food & Agribusiness! -
Bachelor
Fulltid
4 år
Engelsk
sep. 2021
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier
 
Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)
Seinäjoki, Finland

Som ingeniør for jordbruksmat vil du få en helhetlig forståelse av matsystemer. I studiene kan du følge produksjonen av mat fra ”felt til gaffel”. Du vil forstå matforedling f ... +

Som ingeniør for jordbruksmat vil du få en helhetlig forståelse av matsystemer. I studiene kan du følge produksjonen av mat fra ”felt til gaffel”. Du vil forstå matforedling fra mange perspektiver og for forskjellige råvarer, som grønnsaker, frokostblandinger, drikkevarer samt meieriprodukter og kjøttprodukter. Du vil få et godt grunnlag for å jobbe i ulike stillinger innen jordbruksmat, som i produksjon, kvalitetskontroll, forskning og utvikling, i lederstillinger, innen salg og markedsføring, eller til og med som en grunnlegger av et selskap. Det tverrfaglige og internasjonale SeAMK tilbyr også studentene innen matvareteknikk muligheten til å utvide sine ferdigheter til den internasjonale jordbruksmatindustrien. -
Bachelor
Fulltid
4 år
Engelsk
aug. 2022
08 april 2022
Campus
 
UniLaSalle
Mont-Saint-Aignan, Frankrike

Det første BSc & MSc-integrerte studiet - Ingeniør Master i internasjonal bærekraftig landbruk og matteknikk i Frankrike - 100% på engelsk.

Det første BSc & MSc-integrerte studiet - Ingeniør Master i internasjonal bærekraftig landbruk og matteknikk i Frankrike - 100% på engelsk. -
BSc
Fulltid
3 - 5 år
Engelsk
Campus
 
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
Al Ain, De forente arabiske emirater

Food Science er opptatt av anvendelse av vitenskap og teknologi til produksjon, produksjon, prosessering, emballasje og distribusjon av trygg og næringsrik mat av høy kvalitet ... +

Food Science er opptatt av anvendelse av vitenskap og teknologi til produksjon, produksjon, prosessering, emballasje og distribusjon av trygg og næringsrik mat av høy kvalitet. Food Science Bachelor Program er akkreditert av Institute of Food Technologists (IFT), USA. Studenter som blir med på dette programmet vil gjennomgå profesjonell opplæring i de fem kjernedisipliner av matvitenskap: matkjemi og -analyse, mattrygghet og mikrobiologi, matprosessering og -ingeniør, anvendt matvitenskap og suksessferdigheter. -
BSc
Fulltid
4 år
Engelsk
22 aug. 2021
Campus
 
University of Veterinary Sciences
Brno, Tsjekkia

Bachelorprogrammet Food Safety and Quality er et faglig fokusert studieprogram, som tilsvarer vitenskapens nåværende tilstand og nivå og behovene til praksis i Europa. Studien ... +

Bachelorprogrammet Food Safety and Quality er et faglig fokusert studieprogram, som tilsvarer vitenskapens nåværende tilstand og nivå og behovene til praksis i Europa. Studien inneholder teoretisk kunnskap og muliggjør anskaffelse av de nødvendige praktiske ferdighetene som trengs for utøvelsen av yrket, inkludert ansettelse i kreative aktiviteter, og forbereder også studentene for å studere på et masterstudium. -
Bachelor
Fulltid
3 år
Engelsk
sep. 2021
Campus
 
Massey University
Auckland, New Zealand +1 Mer

Massey University Bachelor of Food Technology med Honours er den eneste graden i Australasia som kombinerer matvitenskap, matsteknologi og matvarevirksomhet. 75% av våre kandi ... +

Massey University Bachelor of Food Technology med Honours er den eneste graden i Australasia som kombinerer matvitenskap, matsteknologi og matvarevirksomhet. 75% av våre kandidater har jobber innen seks måneder etter uteksaminering. -
Bachelor
Fulltid
4 år
Engelsk
Campus
 
Technological and Higher Education Institute of Hong Kong
Hong Kong, Hongkong

Dette programmet tar sikte på å utstyre nyutdannede med både teoretisk kunnskap og praktiske ferdigheter innen matvitenskap og sikkerhet (som matkjemi, næringsvitenskap, mikro ... +

Dette programmet tar sikte på å utstyre nyutdannede med både teoretisk kunnskap og praktiske ferdigheter innen matvitenskap og sikkerhet (som matkjemi, næringsvitenskap, mikrobiologi, matteknikk, mattrygghet) som kan fungere i næringsmiddelindustrien og fremme mattrygghet i samfunn. Disse kan hjelpe dem til å utføre effektivt i mat, næring og cateringindustrien og løse problemer knyttet til matvitenskap og sikkerhet. Det vil også gi studentene generiske lederegenskaper til å fungere effektivt som veiledere og ledere når de utvikler seg i karrieren. -
BSc
Fulltid
4 år
Engelsk
sep. 2021
31 juli 2021
Campus
 
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Velp, Nederland

Er du en innovativ, entusiastisk og forretningsinnstilt person med lidenskap for mattrygghet og matinnovasjon? Er du interessert i en bachelorstudie med en praktisk tilnærming ... +

Er du en innovativ, entusiastisk og forretningsinnstilt person med lidenskap for mattrygghet og matinnovasjon? Er du interessert i en bachelorstudie med en praktisk tilnærming? Studer matteknologi (BSc) ved Van Hall Larenstein i Nederland. -
BSc
Fulltid
4 år
Engelsk
01 sep. 2021
01 aug. 2021
Campus
 
University of Parma
Parma, Italia

Gradkurset i matvitenskap og teknologi er utviklet for å gi kandidater med god grunnleggende og praktisk kunnskap i hovedområdene matematikk og teknologi.

Gradkurset i matvitenskap og teknologi er utviklet for å gi kandidater med god grunnleggende og praktisk kunnskap i hovedområdene matematikk og teknologi. -
Bachelor
Fulltid
Deltid
3 år
Engelsk
okt. 2021
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier
 
Universidad de Leon
León, Spania

Vi trener fagpersoner som er i stand til å utforme og overvåke teknologiske prosesser i matindustrien, styre og kontrollere kvaliteten på produktene i hele næringskjeden og tr ... +

Vi trener fagpersoner som er i stand til å utforme og overvåke teknologiske prosesser i matindustrien, styre og kontrollere kvaliteten på produktene i hele næringskjeden og trene og gi råd om matspørsmål. -
Bachelor
Fulltid
8 semestre
Spansk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre