$close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrad studier i Ernæringsfysiologi Asia 2022

En bachelor 's grad er et kjennetegn på høyere utdanning. Det er gitt til de som vier tre til sju år på å studere et bestemt program. En bachelor 's grad kan opptjenes i en rekke disipliner i kunst og vitenskap. Matvitenskap fokuserer på studiet av mat, med vekt på å skape pålitelige, bærekraftige og trygge matkilder. Forstå matvitenskap kan føre til viktige funn i næringsm… Les mer

En bachelor 's grad er et kjennetegn på høyere utdanning. Det er gitt til de som vier tre til sju år på å studere et bestemt program. En bachelor 's grad kan opptjenes i en rekke disipliner i kunst og vitenskap.

Matvitenskap fokuserer på studiet av mat, med vekt på å skape pålitelige, bærekraftige og trygge matkilder. Forstå matvitenskap kan føre til viktige funn i næringsmiddelteknologi, samt produksjon og vedlikehold av en sunn matforsyning.

Studenter som fullfører en del av sin grad i Asia er økende i antall. Foreløpig de andre og den tredje største økonomier er i Asia. Uten begrensning, har elevene beskrevet sin tid i Asia som den beste opplevelsen av livet. I dag, tre av de fire mest befolkede land i verden er i Asia: Kina, India og Indonesia.

Bachelorgrad i Ernæringsfysiologi Asia

Minimér
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Manipal Academy of Higher Education Dubai
Dubai, De forente arabiske emirater

Mat

BSc
Fulltid
3 år
Engelsk
Campus
 
Ho Chi Minh City University of Technology
Ho Chi Minh-byen, Vietnam

Studenter som er interessert i produksjon, bearbeiding, emballasje, sikkerhet og / eller transport av verdens matforsyning vil være interessert i spesialingen på matteknikk.

Studenter som er interessert i produksjon, bearbeiding, emballasje, sikkerhet og / eller transport av verdens matforsyning vil være interessert i spesialingen på matteknikk. -
Bachelor
Fulltid
4 år
Engelsk
sep. 2022
Campus
 
Technion International
Shantou, Kina

Programmet for bioteknologi og matteknikk (BFE) er et av få i verden som kombinerer en unik ingeniørteknologisk forskning og felt innen biovitenskap. BFE-programmet trener ing ... +

Programmet for bioteknologi og matteknikk (BFE) er et av få i verden som kombinerer en unik ingeniørteknologisk forskning og felt innen biovitenskap. BFE-programmet trener ingeniører på to områder: bioteknologi og mat. Programmet gir en unik kombinasjon mellom ingeniørfag, teknologi og naturvitenskapelige og biovitenskapelige områder, spesielt bioteknologi. -
BSc
Fulltid
4 år
Engelsk
Campus
 

Få et stipend på inntil USD 10 000

Se hvilke muligheter du kan få med stipendet vårt.
Technological and Higher Education Institute of Hong Kong
Hong Kong, Hongkong

Dette programmet tar sikte på å utstyre nyutdannede med både teoretisk kunnskap og praktiske ferdigheter innen matvitenskap og sikkerhet (som matkjemi, næringsvitenskap, mikro ... +

Dette programmet tar sikte på å utstyre nyutdannede med både teoretisk kunnskap og praktiske ferdigheter innen matvitenskap og sikkerhet (som matkjemi, næringsvitenskap, mikrobiologi, matteknikk, mattrygghet) som kan fungere i næringsmiddelindustrien og fremme mattrygghet i samfunn. Disse kan hjelpe dem til å utføre effektivt i mat, næring og cateringindustrien og løse problemer knyttet til matvitenskap og sikkerhet. Det vil også gi studentene generiske lederegenskaper til å fungere effektivt som veiledere og ledere når de utvikler seg i karrieren. -
BSc
Fulltid
2 - 4 år
Engelsk
Campus
 
IPB University
Dramaga, Indonesia

Food Technology Program (FTP) ved Institutt for matvitenskap og teknologi, Fakultet for landbruksingeniør og teknologi, Bogor Agricultural University (IPB) er et grunnutdannin ... +

Food Technology Program (FTP) ved Institutt for matvitenskap og teknologi, Fakultet for landbruksingeniør og teknologi, Bogor Agricultural University (IPB) er et grunnutdanningsprogram som fokuserer på å produsere nyutdannede som har kompetanse i å bearbeide matvarer til det trygge, kvalitet og sunne matprodukter i industriell skala. -
Bachelor
Fulltid
8 semestre
Engelsk
Campus
 
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
Al Ain, De forente arabiske emirater

Food Science er opptatt av anvendelse av vitenskap og teknologi til produksjon, produksjon, prosessering, emballasje og distribusjon av trygg og næringsrik mat av høy kvalitet ... +

Food Science er opptatt av anvendelse av vitenskap og teknologi til produksjon, produksjon, prosessering, emballasje og distribusjon av trygg og næringsrik mat av høy kvalitet. Food Science Bachelor Program er akkreditert av Institute of Food Technologists (IFT), USA. Studenter som blir med på dette programmet vil gjennomgå profesjonell opplæring i de fem kjernedisipliner av matvitenskap: matkjemi og -analyse, mattrygghet og mikrobiologi, matprosessering og -ingeniør, anvendt matvitenskap og suksessferdigheter. -
BSc
Fulltid
4 år
Engelsk
Campus
 
Indonesia International Institute for Life Sciences (i3L)
Jakarta, Indonesia

Food Technology er en gren av mat vitenskap som omhandler selve produksjonsprosesser for å gjøre matvarer. For å oppfylle og opprettholde sin ernæringsmessig kvalitet, må mate ... +

Food Technology er en gren av mat vitenskap som omhandler selve produksjonsprosesser for å gjøre matvarer. For å oppfylle og opprettholde sin ernæringsmessig kvalitet, må maten være både trygt produsert og trygt levert til forbruker. Dette krever prosessorteknologi for å konvertere råvarer til mat, samt bevaring teknologier for å øke holdbarheten på matvarer ... -
Bachelor
Fulltid
3 - 4 år
Engelsk
Campus
 
جامعة القدس
Abu Dis, Palestina

Matindustrien er avhengig av et bredt spekter av prosesser for å produsere den store mengden mat vi ser i dag. Food engineering bruker prinsippene kjemi, mikrobiologi og engin ... +

Matindustrien er avhengig av et bredt spekter av prosesser for å produsere den store mengden mat vi ser i dag. Food engineering bruker prinsippene kjemi, mikrobiologi og engineering for å designe matproduksjonsprosesser. Undervisningsplanen for Food Engineering Department fokuserer på å gi studenten ferdighetene og konseptene knyttet til matteknikk og teknologi, som fokuserer på å utvikle nye matvarer, designe prosesser for å produsere disse matvarene, velge emballasjemateriale, studere holdbarhet og sensorisk evaluering av produktet. Design og kontroll av virksomhet i matfabrikker, metoder for produksjon av funksjonelle matvarer, kvalitetskontroll av matvarer, i tillegg til administrasjon av matfabrikker og metoder for markedsføring av matvarer. I tillegg til de mikrobiologiske og kjemiske testene, vil studenter i matteknikk studere grunnleggende fenomener som er direkte relatert til produksjon av matvarer og deres egenskaper. Instituttets undervisningsplan kvalifiserer sine kandidater til å gjennomføre flere og varierte oppgaver i næringsmiddelindustriene som har blitt en industri som kombinerer høyteknologi og flere prosesser basert på biokjemi og teknologi. Food Engineering Department er preget av det faktum at det vil kvalifisere sin kandidat til å jobbe innen bioteknologi (bioteknologi) og matindustri. I tillegg til å jobbe i forskjellige grener av næringsmiddelindustrien og bioteknologien, vil instituttets kandidater være kvalifiserte til å arbeide også innen farmasøytisk og kosmetisk industri, og innen forskning innen forskningsinstitusjoner som er interessert i biovitenskap og miljøteknikk. De vil også kunne jobbe i institusjoner som er opptatt av kontroll av næringsmiddel- og bioteknologiindustrien (Institution for Standards and Metrology). De vil også kunne jobbe i konsulentfirmaer som er opptatt av mat- og miljøutvikling. -
Bachelor
Arabisk
Campus
 
Far Eastern State Technical Fisheries University
Vladivostok, Russland

Programmet for anvendt bachelorgrad i retning av opplæring "Mat fra plantematerialer" tar sikte på å trene høyt kvalifiserte spesialister for mat og relaterte næringer, ved å ... +

Programmet for anvendt bachelorgrad i retning av opplæring "Mat fra plantematerialer" tar sikte på å trene høyt kvalifiserte spesialister for mat og relaterte næringer, ved å utvikle personlige kvaliteter til ungkarer, samt dannelse av generell kulturell, generell profesjonell og profesjonell kompetanse. -
Bachelor
Deltid
Russisk
Campus
 
Azabu University
Sagamihara, Japan

Studentene skal få grundig kunnskap om matvitenskap og tekniske ferdigheter med mål om å opprettholde og fortsette å utvikle et sunt samfunn. Vi trener matvitenskapsspesialist ... +

Studentene skal få grundig kunnskap om matvitenskap og tekniske ferdigheter med mål om å opprettholde og fortsette å utvikle et sunt samfunn. Vi trener matvitenskapsspesialister til å være aktive innen et bredt spekter av felt relatert til mat. Studentene vil studere vitenskapen om sikkerhet og funksjonalitet i mat, en kjent del av vårt daglige liv, fra to forskjellige tilnærminger. -
Bachelor
Japansk
Campus
 
Altai State Agricultural University
Barnaul, Russland

Formålet med det profesjonelle utdanningsprogrammet for opplæringens retning Mat av animalsk opprinnelse, fokus (profil) Teknologien til produkter av animalsk opprinnelse er å ... +

Formålet med det profesjonelle utdanningsprogrammet for opplæringens retning Mat av animalsk opprinnelse, fokus (profil) Teknologien til produkter av animalsk opprinnelse er å tilby en omfattende, omfattende og høykvalitetsopplæring av kvalifiserte, konkurransedyktige spesialister som kan utføre profesjonelle aktiviteter innen teknologi av produkter av animalsk opprinnelse. -
Bachelor
Fulltid
Deltid
4 - 5 år
Russisk
Campus
 
Lebanese International University
Beirut, Libanon

Programmet utvikler de nødvendige ferdigheter og kunnskapsbase for å bistå i og administrere levering av måltider via et institusjonelt food service.

Programmet utvikler de nødvendige ferdigheter og kunnskapsbase for å bistå i og administrere levering av måltider via et institusjonelt food service. -
BA
Fulltid
3 år
Campus
 
Mahidol University International College
Bangkok, Thailand

Food Science and Technology omfatter bruk av en rekke vitenskapelige disipliner til mat produksjon, som er den masseproduksjon av matvarer fra rå dyr og plantemateriale

Food Science and Technology omfatter bruk av en rekke vitenskapelige disipliner til mat produksjon, som er den masseproduksjon av matvarer fra rå dyr og plantemateriale -
BSc
Fulltid
4 år
Campus
 
China Pharmaceutical University
Shanghai, Kina +1 Mer

Mål: Dette programmet gir studie av teorier og eksperimentelle ferdigheter innen områder som kjemi, farmasi, mat vitenskap og engineering, mattrygghet og hygiene, mat kvalitet ... +

Mål: Dette programmet gir studie av teorier og eksperimentelle ferdigheter innen områder som kjemi, farmasi, mat vitenskap og engineering, mattrygghet og hygiene, mat kvalitet -
BSc
Fulltid
4 år
Campus
 
Universiti Putra Malaysia
Shah Alam, Malaysia

OG Har oppfylt spesielle krav til programmet, dvs. å oppnå de nødvendige karakterene i (vitenskap / kunst) som spesifisert for hvert UPM Bachelorprogram.

OG Har oppfylt spesielle krav til programmet, dvs. å oppnå de nødvendige karakterene i (vitenskap / kunst) som spesifisert for hvert UPM Bachelorprogram. -
Bachelor
Fulltid
8 semestre
Engelsk
Campus