close

Filtre

Se resultater

Bachelorprogrammer i Ernæringsfysiologi i Canada

En bachelorgrad er en grad tildelt av universiteter og høyskoler. For å oppnå en bachelorgrad må du frøst fullføre de nødvendige kursene som kan vare i tre til syv år, avhengig av hvilken institusjon du studerer ved. Mat vitenskaper gir viktig kunnskap om ernæringsmessige ressurser ved å anvende vitenskapelige prinsipper til etablering, utvikling og vedlikehold av mat kilder. Personer so… Les mer

En bachelorgrad er en grad tildelt av universiteter og høyskoler. For å oppnå en bachelorgrad må du frøst fullføre de nødvendige kursene som kan vare i tre til syv år, avhengig av hvilken institusjon du studerer ved.

Mat vitenskaper gir viktig kunnskap om ernæringsmessige ressurser ved å anvende vitenskapelige prinsipper til etablering, utvikling og vedlikehold av mat kilder. Personer som studerer matvitenskap kan velge å jobbe som mat produktutviklere, kvalitetskontroll spesialister, eller som salgsrepresentanter for mat og mat teknologiselskaper.

Kanadiere legger stor vekt på læring, og har utviklet en første-rate utdanningssystemet med høy standard. Ikke bare gir Canada et trygt, rent miljø, men det har vært konsekvent rangert som en av verdens beste steder å bo i form av livskvalitet av FN.

Bachelorgrad studie i Ernæringsfysiologi i Canada

Minimér
Les mer om å studere i Canada
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
University of Saskatchewan
Saskatoon, Canada

Du vil lære den kjemiske og fysiske naturen til mat, årsaker til matforringelse, grunnlaget for mattrygghet og prinsipper for matbehandling, bevaring og emballasje. Du vil und ... +

Du vil lære den kjemiske og fysiske naturen til mat, årsaker til matforringelse, grunnlaget for mattrygghet og prinsipper for matbehandling, bevaring og emballasje. Du vil undersøke hva som skjer for å møte forbrukernes etterspørsel etter ernæring, debatter om mattilsetninger versus naturlig mat, lære om naturlige giftstoffer og undersøke nye metoder for å oppdage usikker eller usunn mat. -
BSc
Fulltid
Deltid
4 år
Engelsk
Campus
Nettstudier
 
Le Cordon Bleu University Ottawa
Ottawa, Canada

Kombinere kulinarisk kunst, ernæring og matvitenskap Bachelor of Integrated Food Sciences, den første i sitt slag i Canada, er et innovativt tverrfaglig program levert av Univ ... +

Kombinere kulinarisk kunst, ernæring og matvitenskap Bachelor of Integrated Food Sciences, den første i sitt slag i Canada, er et innovativt tverrfaglig program levert av University of Ottawa og Le Cordon Bleu Ottawa. Programmet vil forberede fremtidige kandidater til å lede i enhver bransje der mat spiller en nøkkelrolle, inkludert helsetjenester, utdanning, gjestfrihet, virksomhet eller forskning og utvikling. Nyutdannede av dette programmet vil ha en bred, omfattende forståelse av matrelatert praksis og vil være utstyrt for å gi strategisk ledelse og operativ veiledning i kommersielle omgivelser. "Dette partnerskapet slår sammen eksperter fra to verdenskjente institusjoner for å levere et unikt program som er betimelig og fyller et kunnskapshull i bransjen. Nyutdannede vil ha ferdighetene og erfaringene til å være ledende i enhver bransje der mat spiller en rolle." Aurélien Legué - Kokkinstruktør i Le Cordon Bleu Ottawa -
Bachelor
Engelsk
sep. 2021
Campus
 
Aeres University of Applied Sciences
Halifax regionale kommune, Canada +2 Mer

Aeres University of Applied Sciences tilbyr et studium for studenter interessert i en karriere i en av følgende faglige profiler:

Aeres University of Applied Sciences tilbyr et studium for studenter interessert i en karriere i en av følgende faglige profiler: -
Bachelor
Fulltid
Engelsk
sep. 2021
Campus