$close

Filtre

Se resultater

Bachelorprogrammer i Ernæringsfysiologi i Ontario Canada

En bachelor 's grad er en lavere grad som tilbys av universiteter og høyskoler når studentene fullføre et studieprogram. De fleste bachelorkurs siste tre eller fire år med noen varer inntil syv år. Mat vitenskaper er en gren av anvendt vitenskap som konsentrerer seg om den fysiske makeup av mat og de biologiske utvikling som må skje for at maten skal produseres. Studerer matvitenskap k… Les mer

En bachelor 's grad er en lavere grad som tilbys av universiteter og høyskoler når studentene fullføre et studieprogram. De fleste bachelorkurs siste tre eller fire år med noen varer inntil syv år.

Mat vitenskaper er en gren av anvendt vitenskap som konsentrerer seg om den fysiske makeup av mat og de biologiske utvikling som må skje for at maten skal produseres. Studerer matvitenskap kan bidra i utviklingen av matvareindustrien, så vel som trygg mat pakking og distribusjon.

Kanadiere legger stor vekt på læring, og har utviklet en første-rate utdanningssystemet med høy standard. Ikke bare gir Canada et trygt, rent miljø, men det har vært konsekvent rangert som en av verdens beste steder å bo i form av livskvalitet av FN.

Topp universiteter Bachelorgrad i Ernæringsfysiologi i Ontario i Canada

Minimér
Les mer om å studere i Canada
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Le Cordon Bleu University Ottawa
Ottawa, Canada

Kombinere kulinarisk kunst, ernæring og matvitenskap Bachelor of Integrated Food Sciences, den første i sitt slag i Canada, er et innovativt tverrfaglig program levert av Univ ... +

Kombinere kulinarisk kunst, ernæring og matvitenskap Bachelor of Integrated Food Sciences, den første i sitt slag i Canada, er et innovativt tverrfaglig program levert av University of Ottawa og Le Cordon Bleu Ottawa. Programmet vil forberede fremtidige kandidater til å lede i enhver bransje der mat spiller en nøkkelrolle, inkludert helsetjenester, utdanning, gjestfrihet, virksomhet eller forskning og utvikling. Nyutdannede av dette programmet vil ha en bred, omfattende forståelse av matrelatert praksis og vil være utstyrt for å gi strategisk ledelse og operativ veiledning i kommersielle omgivelser. "Dette partnerskapet slår sammen eksperter fra to verdenskjente institusjoner for å levere et unikt program som er betimelig og fyller et kunnskapshull i bransjen. Nyutdannede vil ha ferdighetene og erfaringene til å være ledende i enhver bransje der mat spiller en rolle." Aurélien Legué - Kokkinstruktør i Le Cordon Bleu Ottawa -
Bachelor
Engelsk
Campus