$close

Filtre

Se resultater

Bachelorprogrammer i Ernæringsfysiologi i Indonesia

En Bachelor 's grad kan lede pedagogiske dører, gir mulighet for karriereutvikling, eller legge grunnlaget for jakten på en avansert grad. Vårt mål er å hjelpe potensielle studenter navigere programmet utvelgelsesprosessen vellykket. Vi gjør ting enkelt ved å effektivisere søket.I Food Science programmene elevene lære de vitenskapelige prinsippene bak matvareindustrien, lagring, pakk… Les mer

En Bachelor 's grad kan lede pedagogiske dører, gir mulighet for karriereutvikling, eller legge grunnlaget for jakten på en avansert grad. Vårt mål er å hjelpe potensielle studenter navigere programmet utvelgelsesprosessen vellykket. Vi gjør ting enkelt ved å effektivisere søket.

I Food Science programmene elevene lære de vitenskapelige prinsippene bak matvareindustrien, lagring, pakking og distribusjon. De studerer human ernæring, mat kjemi, mikrobiologi, og menneskers helse og sikkerhet.

Indonesia, offisielt Republikken Indonesia, er et land i Sørøst-Asia og Oceania.Indonesia er en øygruppe bestående av ca 17 508 øyer

Bachelorgrad studie i Ernæringsfysiologi i Indonesia

Minimér
Les mer om å studere i Indonesia
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
IPB University
Dramaga, Indonesia

Food Technology Program (FTP) ved Institutt for matvitenskap og teknologi, Fakultet for landbruksingeniør og teknologi, Bogor Agricultural University (IPB) er et grunnutdannin ... +

Food Technology Program (FTP) ved Institutt for matvitenskap og teknologi, Fakultet for landbruksingeniør og teknologi, Bogor Agricultural University (IPB) er et grunnutdanningsprogram som fokuserer på å produsere nyutdannede som har kompetanse i å bearbeide matvarer til det trygge, kvalitet og sunne matprodukter i industriell skala. -
Bachelor
Fulltid
8 semestre
Engelsk
Campus
 
Indonesia International Institute for Life Sciences (i3L)
Jakarta, Indonesia

Food Technology er en gren av mat vitenskap som omhandler selve produksjonsprosesser for å gjøre matvarer. For å oppfylle og opprettholde sin ernæringsmessig kvalitet, må mate ... +

Food Technology er en gren av mat vitenskap som omhandler selve produksjonsprosesser for å gjøre matvarer. For å oppfylle og opprettholde sin ernæringsmessig kvalitet, må maten være både trygt produsert og trygt levert til forbruker. Dette krever prosessorteknologi for å konvertere råvarer til mat, samt bevaring teknologier for å øke holdbarheten på matvarer ... -
Bachelor
Fulltid
3 - 4 år
Engelsk
Campus