$close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrader i Ernæringsfysiologi i Italia

En bachelorgrad er en grad tildelt av universiteter og høyskoler. For å oppnå en bachelorgrad må du frøst fullføre de nødvendige kursene som kan vare i tre til syv år, avhengig av hvilken institusjon du studerer ved. Mat vitenskaper er et fagområde som fokuserer på den biologiske sammensetningen av mat, så vel som de kjemiske prosessene som kreves for å lage mat. Ved å lære om mat vi… Les mer

En bachelorgrad er en grad tildelt av universiteter og høyskoler. For å oppnå en bachelorgrad må du frøst fullføre de nødvendige kursene som kan vare i tre til syv år, avhengig av hvilken institusjon du studerer ved.

Mat vitenskaper er et fagområde som fokuserer på den biologiske sammensetningen av mat, så vel som de kjemiske prosessene som kreves for å lage mat. Ved å lære om mat vitenskaper, kan enkeltpersoner være forberedt på å skape trygge og næringsrike matvarer som kan leveres trygt over hele verden.

Offisielt kjent som Republikken Italia, landet er funnet i Sør-Europa. Det offisielle språket er italiensk og den kulturelle rike hovedstaden er Roma. Mange av verdens 's eldste universiteter ligger i Italia, særlig ved Universitetet i Bologna (grunnlagt i 1088). Det er tre Superior Graduate Schools med "universitetsstatus ", tre institutter med status for Doctoral Colleges, som fungere på graduate og post-graduate-nivå.

Bachelorgrad studie i Ernæringsfysiologi i Italia

Minimér
Les mer om å studere i Italia
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Selinus University of Science and Literature – Bachelor Programs
Bologna, Italia +1 Mer

Det endelige målet med Food Science er å gi verdens befolkning trygg, næringsrik, velsmakende og rimelig mat. For å nå dette målet kreves behandling, pakking, distribusjon og ... +

Det endelige målet med Food Science er å gi verdens befolkning trygg, næringsrik, velsmakende og rimelig mat. For å nå dette målet kreves behandling, pakking, distribusjon og evaluering av mat. Det involverer mange disipliner, og det bruker prinsippene for biologi, mikrobiologi, kjemi, biokjemi, ernæring, fysikk og ingeniørfag for å løse praktiske problemer knyttet til næringsmiddelindustrien. Matvitere var blant de første som jobbet med bioteknologi. -
BSc
Fulltid
Engelsk, Italiensk
Nettstudier
 
University of Parma
Parma, Italia

Gradkurset i matvitenskap og teknologi er utviklet for å gi kandidater med god grunnleggende og praktisk kunnskap i hovedområdene matematikk og teknologi.

Gradkurset i matvitenskap og teknologi er utviklet for å gi kandidater med god grunnleggende og praktisk kunnskap i hovedområdene matematikk og teknologi. -
Bachelor
Fulltid
Deltid
3 år
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier