close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrad programmer i Ernæringsfysiologi i Japan

En bachelorgrad er en post-sekundær grad tildelt etter fullført 120 studiepoeng. Det tar vanligvis åtte semestre for å fullføre en bachelorgrad. Når du skal fylle en lavere kurs, kandidatene må studere generelle kurs og valgte en stor bestemt emne. En bachelorgrad kan også kalles en Baccalaureate i visse land.Food Science programmene tilbyr en indersciplinary tilnærming til studiet av mat… Les mer

En bachelorgrad er en post-sekundær grad tildelt etter fullført 120 studiepoeng. Det tar vanligvis åtte semestre for å fullføre en bachelorgrad. Når du skal fylle en lavere kurs, kandidatene må studere generelle kurs og valgte en stor bestemt emne. En bachelorgrad kan også kalles en Baccalaureate i visse land.

Food Science programmene tilbyr en indersciplinary tilnærming til studiet av mat og er fokusert på kontinuerlig forbedring av kvaliteten på maten forsyning. Matvitenskap og teknologi temaer er: animalske matvarer, anlegg matvarer, matvareindustrien og kvalitetsledelse, mat analyse, matemballasje, mat produktutvikling.

Japan er en øynasjon i Øst-Asia. Ligger i Stillehavet, ligger det i øst of the Sea of ​​Japan, Kina, Nord-Korea, Sør-Korea og Russland, som strekker seg fra Okhotskhavet i nord til Øst-Kinahavet og Taiwan i sør.

Bachelorgrad studie i Ernæringsfysiologi i Japan

Minimér
Les mer om å studere i Japan
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Azabu University
Sagamihara, Japan

Studentene skal få grundig kunnskap om matvitenskap og tekniske ferdigheter med mål om å opprettholde og fortsette å utvikle et sunt samfunn. Vi trener matvitenskapsspesialist ... +

Studentene skal få grundig kunnskap om matvitenskap og tekniske ferdigheter med mål om å opprettholde og fortsette å utvikle et sunt samfunn. Vi trener matvitenskapsspesialister til å være aktive innen et bredt spekter av felt relatert til mat. Studentene vil studere vitenskapen om sikkerhet og funksjonalitet i mat, en kjent del av vårt daglige liv, fra to forskjellige tilnærminger. -
Bachelor
Japansk
Campus
 
Shizuoka, Japan

We have created a curriculum to acquire qualifications as nutritionists, food specialists and food scientists based on the 3 pillars of dietetics, nutrition science and cooker ... +

We have created a curriculum to acquire qualifications as nutritionists, food specialists and food scientists based on the 3 pillars of dietetics, nutrition science and cookery science. Students develop into outstanding resources able to contribute from day one in a variety of societal scenes as food professionals. -
Bachelor
Japansk
april 2022
Campus
 
Nonoichi, Japan

The subject of Food Science is that everyday item of ‘food’. The food industry increasingly attracts attention for food safety and other issues, so our objective is to nurture ... +

The subject of Food Science is that everyday item of ‘food’. The food industry increasingly attracts attention for food safety and other issues, so our objective is to nurture individuals who can be active in this industry. For this purpose, using the latest technologies such as biotechnology, developments are made in the areas of food processing, storage, and distribution technologies. Furthermore, students gain an understanding of the safety and functionality of food and engage in learning and research related to the maintenance and promotion of health through food and on systems that supply safe and plentiful food. In order to obtain knowledge and learn about the technologies related to ‘food’, which involves various aspects such as manufacturing, processing, and distribution technologies and methods from the molecular level as well as nutrition and hygiene problems, students are involved in lectures and experiments, in addition to training at production plants and food-related companies. -
Bachelor
Japansk
april 2022
Campus