$close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrad programmer i Ernæringsfysiologi i Japan

En bachelorgrad er en post-sekundær grad tildelt etter fullført 120 studiepoeng. Det tar vanligvis åtte semestre for å fullføre en bachelorgrad. Når du skal fylle en lavere kurs, kandidatene må studere generelle kurs og valgte en stor bestemt emne. En bachelorgrad kan også kalles en Baccalaureate i visse land.Food Science programmene tilbyr en indersciplinary tilnærming til studiet av mat… Les mer

En bachelorgrad er en post-sekundær grad tildelt etter fullført 120 studiepoeng. Det tar vanligvis åtte semestre for å fullføre en bachelorgrad. Når du skal fylle en lavere kurs, kandidatene må studere generelle kurs og valgte en stor bestemt emne. En bachelorgrad kan også kalles en Baccalaureate i visse land.

Food Science programmene tilbyr en indersciplinary tilnærming til studiet av mat og er fokusert på kontinuerlig forbedring av kvaliteten på maten forsyning. Matvitenskap og teknologi temaer er: animalske matvarer, anlegg matvarer, matvareindustrien og kvalitetsledelse, mat analyse, matemballasje, mat produktutvikling.

Japan er en øynasjon i Øst-Asia. Ligger i Stillehavet, ligger det i øst of the Sea of ​​Japan, Kina, Nord-Korea, Sør-Korea og Russland, som strekker seg fra Okhotskhavet i nord til Øst-Kinahavet og Taiwan i sør.

Bachelorgrad studie i Ernæringsfysiologi i Japan

Minimér
Les mer om å studere i Japan
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Azabu University
Sagamihara, Japan

Studentene skal få grundig kunnskap om matvitenskap og tekniske ferdigheter med mål om å opprettholde og fortsette å utvikle et sunt samfunn. Vi trener matvitenskapsspesialist ... +

Studentene skal få grundig kunnskap om matvitenskap og tekniske ferdigheter med mål om å opprettholde og fortsette å utvikle et sunt samfunn. Vi trener matvitenskapsspesialister til å være aktive innen et bredt spekter av felt relatert til mat. Studentene vil studere vitenskapen om sikkerhet og funksjonalitet i mat, en kjent del av vårt daglige liv, fra to forskjellige tilnærminger. -
Bachelor
Japansk
Campus
 
Shizuoka Eiwa Gakuin University
Shizuoka, Japan

Vi har laget en læreplan for å skaffe kvalifikasjoner som ernæringsfysiologer, matspesialister og matvitere basert på de tre søylene i kosthold, ernæringsvitenskap og matlagin ... +

Vi har laget en læreplan for å skaffe kvalifikasjoner som ernæringsfysiologer, matspesialister og matvitere basert på de tre søylene i kosthold, ernæringsvitenskap og matlaging. Studentene utvikler seg til fremragende ressurser som er i stand til å bidra fra dag én i en rekke samfunnsmessige scener som matprofesjonelle. -
Bachelor
Japansk
april 2022
Campus
 
石川县立大学
Nonoichi, Japan

Temaet for matvitenskap er det daglige elementet "mat". Næringsmiddelindustrien tiltrekker seg i økende grad oppmerksomhet for mattrygghet og andre spørsmål, så målet vårt er ... +

Temaet for matvitenskap er det daglige elementet "mat". Næringsmiddelindustrien tiltrekker seg i økende grad oppmerksomhet for mattrygghet og andre spørsmål, så målet vårt er å pleie enkeltpersoner som kan være aktive i denne bransjen. For dette formålet, ved bruk av de nyeste teknologiene som bioteknologi, utvikles det innen matbehandling, lagring og distribusjonsteknologi. Videre får studentene forståelse for matens sikkerhet og funksjonalitet og engasjerer seg i læring og forskning knyttet til vedlikehold og markedsføring av helse gjennom mat og på systemer som leverer trygg og rikelig mat. For å få kunnskap og lære om teknologiene knyttet til 'mat', som involverer ulike aspekter som produksjon, prosessering og distribusjonsteknologi og metoder fra molekylært nivå, samt ernærings- og hygieneproblemer, er studentene involvert i forelesninger og eksperimenter , i tillegg til opplæring ved produksjonsanlegg og matrelaterte selskaper. -
Bachelor
Japansk
april 2022
Campus