close

Filtre

Se resultater

Bachelorprogrammer i Ernæringsfysiologi i Nonoichi Japan

En bachelor 's grad er gitt til studenter som oppfyller de nødvendige kravene gitt av høyskole eller universitet de er til stede. Kravene omfatter tre til syv år med fokus på et tema, vanligvis referert til som en stor eller konsentrasjon.I Food Science programmene elevene lære de vitenskapelige prinsippene bak matvareindustrien, lagring, pakking og distribusjon. De studerer human ernæ… Les mer

En bachelor 's grad er gitt til studenter som oppfyller de nødvendige kravene gitt av høyskole eller universitet de er til stede. Kravene omfatter tre til syv år med fokus på et tema, vanligvis referert til som en stor eller konsentrasjon.

I Food Science programmene elevene lære de vitenskapelige prinsippene bak matvareindustrien, lagring, pakking og distribusjon. De studerer human ernæring, mat kjemi, mikrobiologi, og menneskers helse og sikkerhet.

Japan har en av de svært integrert høyere utdanningssystemer i Asia. Japans tilnærming til vitenskap og teknologi er høyt rangert og dermed deres utdanningsnivå veldig strukturert fra barndom til primær gjennom videregående til høyere nivåer. Med 126 millioner mennesker som bor i Japan har det et kulturelt rikt miljø. Greater Tokyo-området er det største byområde i verden, med over 30 millioner innbyggere.

Topp Bachelorgrad i Ernæringsfysiologi i Nonoichi i Japan

Minimér
Les mer om å studere i Japan
format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
石川县立大学
Nonoichi, Japan

The subject of Food Science is that everyday item of ‘food’. The food industry increasingly attracts attention for food safety and other issues, so our objective is to nurture ... +

The subject of Food Science is that everyday item of ‘food’. The food industry increasingly attracts attention for food safety and other issues, so our objective is to nurture individuals who can be active in this industry. For this purpose, using the latest technologies such as biotechnology, developments are made in the areas of food processing, storage, and distribution technologies. Furthermore, students gain an understanding of the safety and functionality of food and engage in learning and research related to the maintenance and promotion of health through food and on systems that supply safe and plentiful food. In order to obtain knowledge and learn about the technologies related to ‘food’, which involves various aspects such as manufacturing, processing, and distribution technologies and methods from the molecular level as well as nutrition and hygiene problems, students are involved in lectures and experiments, in addition to training at production plants and food-related companies. -
Bachelor
Japansk
april 2022
Campus