$close

Filtre

Se resultater

Bachelorprogrammer i Ernæringsfysiologi i Nonoichi Japan

En bachelor 's grad er gitt til studenter som oppfyller de nødvendige kravene gitt av høyskole eller universitet de er til stede. Kravene omfatter tre til syv år med fokus på et tema, vanligvis referert til som en stor eller konsentrasjon.I Food Science programmene elevene lære de vitenskapelige prinsippene bak matvareindustrien, lagring, pakking og distribusjon. De studerer human ernæ… Les mer

En bachelor 's grad er gitt til studenter som oppfyller de nødvendige kravene gitt av høyskole eller universitet de er til stede. Kravene omfatter tre til syv år med fokus på et tema, vanligvis referert til som en stor eller konsentrasjon.

I Food Science programmene elevene lære de vitenskapelige prinsippene bak matvareindustrien, lagring, pakking og distribusjon. De studerer human ernæring, mat kjemi, mikrobiologi, og menneskers helse og sikkerhet.

Japan har en av de svært integrert høyere utdanningssystemer i Asia. Japans tilnærming til vitenskap og teknologi er høyt rangert og dermed deres utdanningsnivå veldig strukturert fra barndom til primær gjennom videregående til høyere nivåer. Med 126 millioner mennesker som bor i Japan har det et kulturelt rikt miljø. Greater Tokyo-området er det største byområde i verden, med over 30 millioner innbyggere.

Topp Bachelorgrad i Ernæringsfysiologi i Nonoichi i Japan

Minimér
Les mer om å studere i Japan
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
石川县立大学
Nonoichi, Japan

Temaet for matvitenskap er det daglige elementet "mat". Næringsmiddelindustrien tiltrekker seg i økende grad oppmerksomhet for mattrygghet og andre spørsmål, så målet vårt er ... +

Temaet for matvitenskap er det daglige elementet "mat". Næringsmiddelindustrien tiltrekker seg i økende grad oppmerksomhet for mattrygghet og andre spørsmål, så målet vårt er å pleie enkeltpersoner som kan være aktive i denne bransjen. For dette formålet, ved bruk av de nyeste teknologiene som bioteknologi, utvikles det innen matbehandling, lagring og distribusjonsteknologi. Videre får studentene forståelse for matens sikkerhet og funksjonalitet og engasjerer seg i læring og forskning knyttet til vedlikehold og markedsføring av helse gjennom mat og på systemer som leverer trygg og rikelig mat. For å få kunnskap og lære om teknologiene knyttet til 'mat', som involverer ulike aspekter som produksjon, prosessering og distribusjonsteknologi og metoder fra molekylært nivå, samt ernærings- og hygieneproblemer, er studentene involvert i forelesninger og eksperimenter , i tillegg til opplæring ved produksjonsanlegg og matrelaterte selskaper. -
Bachelor
Japansk
april 2022
Campus