close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrad studier i Ernæringsfysiologi i Latvia

Bachelorgrader fra akkrediterte høyskoler og universiteter kan være viktige springbrett mot en vellykket karriere.Den vanligste typen av undergraduate-program er en bachelor 's grad, vanligvis tildelt etter fire år med vellykket studie Mat vitenskaper bruker kjemi, mikrobiologi, engineering, og biokjemi for å hjelpe produsere varig, næringsrik og lett tilgjengelig mat. Studerer matvitens… Les mer

Bachelorgrader fra akkrediterte høyskoler og universiteter kan være viktige springbrett mot en vellykket karriere.Den vanligste typen av undergraduate-program er en bachelor 's grad, vanligvis tildelt etter fire år med vellykket studie

Mat vitenskaper bruker kjemi, mikrobiologi, engineering, og biokjemi for å hjelpe produsere varig, næringsrik og lett tilgjengelig mat. Studerer matvitenskap kan bidra til en større forståelse av utviklingen av matvaresystemer og hvordan å skape bærekraftige ressurser mat for fremtidige generasjoner.

Latvia, offisielt Republikken Latvia, er et land i den baltiske regionen i Nord-Europa. Den grenser i nord til Estland, i sør av Litauen, i øst av Russland, og i sørøst av Hviterussland. Den latviere er et baltisk folk, kulturelt knyttet til litauerne. Capital er Riga som er hjemstedet til University of Latvia med mer enn 23.000 registrerte studenter.

Bachelorgrad studie i Ernæringsfysiologi i Latvia

Minimér
Les mer om å studere i Latvia
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Jelgava, Latvia

Målet med det akademiske bachelorstudiet er å forberede en konkurransedyktig og kunnskapsrik spesialist innen matproduksjon, kvalitet og innovasjon, som er i stand til å organ ... +

Målet med det akademiske bachelorstudiet er å forberede en konkurransedyktig og kunnskapsrik spesialist innen matproduksjon, kvalitet og innovasjon, som er i stand til å organisere kvalitetsstyring og utvikling av innovasjoner i matbedrifter, til å drive kreativ forskning og danne grunnlaget for videre studier i høyere utdanning. -
Bachelor
Fulltid
4 år
Engelsk
Campus