close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrad studier i Ernæringsfysiologi Nord-Amerika 2021

En Bachelor 's grad kan lede pedagogiske dører, gir mulighet for karriereutvikling, eller legge grunnlaget for jakten på en avansert grad. Vårt mål er å hjelpe potensielle studenter navigere programmet utvelgelsesprosessen vellykket. Vi gjør ting enkelt ved å effektivisere søket.Food Science programmene tilbyr en indersciplinary tilnærming til studiet av mat og er fokusert på kontin… Les mer

En Bachelor 's grad kan lede pedagogiske dører, gir mulighet for karriereutvikling, eller legge grunnlaget for jakten på en avansert grad. Vårt mål er å hjelpe potensielle studenter navigere programmet utvelgelsesprosessen vellykket. Vi gjør ting enkelt ved å effektivisere søket.

Food Science programmene tilbyr en indersciplinary tilnærming til studiet av mat og er fokusert på kontinuerlig forbedring av kvaliteten på maten forsyning. Matvitenskap og teknologi temaer er: animalske matvarer, anlegg matvarer, matvareindustrien og kvalitetsledelse, mat analyse, matemballasje, mat produktutvikling.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte kjent som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "statene ". Den samler også mer enn 310 millioner mennesker som er verdens 's tredje største befolkning. Det inkluderer tett befolkede byer med viltvoksende forsteder, og store, ubebodde og naturlig vakre områder samtidig.

Bachelorgrad i Ernæringsfysiologi Nord-Amerika

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
University of Saskatchewan
Saskatoon, Canada

Du vil lære den kjemiske og fysiske naturen til mat, årsaker til matforringelse, grunnlaget for mattrygghet og prinsipper for matbehandling, bevaring og emballasje. Du vil und ... +

Du vil lære den kjemiske og fysiske naturen til mat, årsaker til matforringelse, grunnlaget for mattrygghet og prinsipper for matbehandling, bevaring og emballasje. Du vil undersøke hva som skjer for å møte forbrukernes etterspørsel etter ernæring, debatter om mattilsetninger versus naturlig mat, lære om naturlige giftstoffer og undersøke nye metoder for å oppdage usikker eller usunn mat. -
BSc
Fulltid
Deltid
4 år
Engelsk
Campus
Nettstudier
 
Florida Agricultural and Mechanical University
Tallahassee, USA

Matvitenskap berører hver enkelt persons liv for mat er essensielt for livet. Matforskere bruker vitenskap som biologi, kjemi, fysikk, bioteknologi, mikrobiologi, ingeniørvite ... +

Matvitenskap berører hver enkelt persons liv for mat er essensielt for livet. Matforskere bruker vitenskap som biologi, kjemi, fysikk, bioteknologi, mikrobiologi, ingeniørvitenskap og matematikk på mat for å sikre at matvarene som spises er trygge og faktorer som smak, ernæringsmessig verdi og holdbarhet forbedres. -
Bachelor
Engelsk
sep. 2021
 
Le Cordon Bleu University Ottawa
Ottawa, Canada

Kombinere kulinarisk kunst, ernæring og matvitenskap Bachelor of Integrated Food Sciences, den første i sitt slag i Canada, er et innovativt tverrfaglig program levert av Univ ... +

Kombinere kulinarisk kunst, ernæring og matvitenskap Bachelor of Integrated Food Sciences, den første i sitt slag i Canada, er et innovativt tverrfaglig program levert av University of Ottawa og Le Cordon Bleu Ottawa. Programmet vil forberede fremtidige kandidater til å lede i enhver bransje der mat spiller en nøkkelrolle, inkludert helsetjenester, utdanning, gjestfrihet, virksomhet eller forskning og utvikling. Nyutdannede av dette programmet vil ha en bred, omfattende forståelse av matrelatert praksis og vil være utstyrt for å gi strategisk ledelse og operativ veiledning i kommersielle omgivelser. "Dette partnerskapet slår sammen eksperter fra to verdenskjente institusjoner for å levere et unikt program som er betimelig og fyller et kunnskapshull i bransjen. Nyutdannede vil ha ferdighetene og erfaringene til å være ledende i enhver bransje der mat spiller en rolle." Aurélien Legué - Kokkinstruktør i Le Cordon Bleu Ottawa -
Bachelor
Engelsk
sep. 2021
Campus
 

Få et stipend på inntil USD 10 000

Se hvilke muligheter du kan få med stipendet vårt.
Cincinnati State
Cincinnati, USA

Bachelor of Applied Science grad i matlaging og matvitenskap forbereder studentene til å bli med i næringsmiddelindustrien som startforskere og teknologer eller å gå inn i rel ... +

Bachelor of Applied Science grad i matlaging og matvitenskap forbereder studentene til å bli med i næringsmiddelindustrien som startforskere og teknologer eller å gå inn i relaterte yrkesområder, inkludert produktforskning og utvikling, kvalitetskontroll og mattrygghet, samsvar med myndighetene, tilsyn med matproduksjon , og spesialitet ingrediens salg. I løpet av de to første årene av bachelorstudiet fokuserer studentene på det grunnleggende innen kulinarisk kunst. Studentene utvikler ferdighetene sine i Midwest Culinary Institutes toppmoderne kulinariske laboratorier og bakelaboratorier, under tilsyn av fakultetsmedlemmer med profesjonell ekspertise. I tredje og fjerde år utvider studentene sine kulinariske og matvitenskapelige ferdigheter. Kurs på øvre nivå inkluderer funksjoner for matingredienser, design og utvikling av matvareprodukter, sensorisk evaluering og testing, matmikrobiologi og annen forberedelse for profesjonell karriere. Studentene deltar i erfaringslæring gjennom samarbeidsutdanning hvert år av bachelorstudiet. Studenter som ønsker å overføre kreditt til Cincinnati State for kulinariske kurs fullført ved en annen institusjon, må møte programlederen. Kursoverføringskreditt kan være begrenset, basert på programakkreditering og studenters suksess i forrige kulinariske kurs. -
BSc
Engelsk
sep. 2021
 
Purdue University College of Agriculture
West Lafayette, USA

Lær hvordan du designer og administrerer en liten gårdsbedrift. Studer prinsippene for bærekraftig jordbruk, inkludert ikke-kjemisk skadedyr- og jordforvaltning. Undersøk orga ... +

Lær hvordan du designer og administrerer en liten gårdsbedrift. Studer prinsippene for bærekraftig jordbruk, inkludert ikke-kjemisk skadedyr- og jordforvaltning. Undersøk organiske, lokale og urbane landbrukssystemer og studer motstandsdyktigheten til det amerikanske matsystemet. Få praktisk erfaring på den nye studentgården i Purdue University. -
Bachelor
Engelsk
sep. 2021
Campus
 
Brigham Young University - Idaho College of Education and Human Development
Rexburg, USA

Matvitenskap bruker vitenskap og ingeniørprinsipper for å studere mat, konservering og bearbeiding av mat.

Matvitenskap bruker vitenskap og ingeniørprinsipper for å studere mat, konservering og bearbeiding av mat. -
Bachelor
sep. 2021
Campus
 
Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources
Michigan, USA

Matvitenskap er et tverrfaglig programfelt som bruker kjemi, mikrobiologi, ingeniørfag og ernæring for å utvikle nye matvarer og prosesser for å forbedre sikkerheten og kvalit ... +

Matvitenskap er et tverrfaglig programfelt som bruker kjemi, mikrobiologi, ingeniørfag og ernæring for å utvikle nye matvarer og prosesser for å forbedre sikkerheten og kvaliteten på maten. Matvitenskapelig grad er internasjonalt anerkjent og er godkjent av Institute of Food Technologists. Mange studenter deltar i praksisplasser i næringsmiddelbedrifter og relaterte næringer. Studentene kan få studiepoeng for praksisplasser mens de får uvurderlig profesjonell erfaring. Institutt for matvitenskap og ernæring har også mange stipend tilgjengelig. -
BSc
Engelsk
sep. 2021
 
Aeres University of Applied Sciences
Almere, Nederland +2 Mer

Aeres University of Applied Sciences tilbyr et studium for studenter interessert i en karriere i en av følgende faglige profiler:

Aeres University of Applied Sciences tilbyr et studium for studenter interessert i en karriere i en av følgende faglige profiler: -
Bachelor
Fulltid
Engelsk
sep. 2021
Campus
 
New Mexico State University
Las Cruces, USA

Food Science er bruk av ingeniørvitenskap, biologi og fysikk for å studere matvarens natur, forverring, bearbeiding og forbedring for forbrukerne. Food Technology er anvendels ... +

Food Science er bruk av ingeniørvitenskap, biologi og fysikk for å studere matvarens natur, forverring, bearbeiding og forbedring for forbrukerne. Food Technology er anvendelsen av matvitenskap til valg, konservering, emballering, bearbeiding, distribusjon og bruk av trygge, næringsrike og sunne matvarer. -
BSc
Fulltid
4 år
Engelsk
aug. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre