close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrader i Ernæringsfysiologi Oceania 2021

En bachelorgrad er en grad tildelt av universiteter og høyskoler. For å oppnå en bachelorgrad må du frøst fullføre de nødvendige kursene som kan vare i tre til syv år, avhengig av hvilken institusjon du studerer ved. Mat vitenskaper er en gren av anvendt vitenskap som konsentrerer seg om den fysiske makeup av mat og de biologiske utvikling som må skje for at maten skal produseres. Studere… Les mer

En bachelorgrad er en grad tildelt av universiteter og høyskoler. For å oppnå en bachelorgrad må du frøst fullføre de nødvendige kursene som kan vare i tre til syv år, avhengig av hvilken institusjon du studerer ved.

Mat vitenskaper er en gren av anvendt vitenskap som konsentrerer seg om den fysiske makeup av mat og de biologiske utvikling som må skje for at maten skal produseres. Studerer matvitenskap kan bidra i utviklingen av matvareindustrien, så vel som trygg mat pakking og distribusjon.

Ønsker du å studere i Oceania? De to mest etterspurt studie destinasjoner på Oceania: Australia og New Zealand, begge sammen tilby en uvanlig og svært særegne studie eventyr.

Bachelorgrad i Ernæringsfysiologi Oceania

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Massey University
Auckland, New Zealand +1 Mer

Massey University Bachelor of Food Technology med Honours er den eneste graden i Australasia som kombinerer matvitenskap, matsteknologi og matvarevirksomhet. 75% av våre kandi ... +

Massey University Bachelor of Food Technology med Honours er den eneste graden i Australasia som kombinerer matvitenskap, matsteknologi og matvarevirksomhet. 75% av våre kandidater har jobber innen seks måneder etter uteksaminering. -
Bachelor
Fulltid
4 år
Engelsk
Campus
 
IPB University
Dramaga, Indonesia

Food Technology Program (FTP) ved Institutt for matvitenskap og teknologi, Fakultet for landbruksingeniør og teknologi, Bogor Agricultural University (IPB) er et grunnutdannin ... +

Food Technology Program (FTP) ved Institutt for matvitenskap og teknologi, Fakultet for landbruksingeniør og teknologi, Bogor Agricultural University (IPB) er et grunnutdanningsprogram som fokuserer på å produsere nyutdannede som har kompetanse i å bearbeide matvarer til det trygge, kvalitet og sunne matprodukter i industriell skala. -
Bachelor
Fulltid
8 semestre
Engelsk
Campus
 
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Melbourne, Australia

Brenselmatinnovasjon. Studere matvitenskap Med en matvitenskapelig grad kan du forfølge en rekke karriereveier i bransjen innen områder som foredling, produksjon, emballasje, ... +

Brenselmatinnovasjon. Studere matvitenskap Med en matvitenskapelig grad kan du forfølge en rekke karriereveier i bransjen innen områder som foredling, produksjon, emballasje, markedsføring, forskning, kvalitetssikring, produktutvikling og utdanning. -
Bachelor
Fulltid
3 år
Engelsk
Campus
 

Få et stipend på inntil USD 10 000

Se hvilke muligheter du kan få med stipendet vårt.
Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
Bandung, Indonesia +1 Mer

Maten politikk den indonesiske regjeringen er rettet mot å oppnå matsuverenitet og fokus på - blant annet - å øke mat tilgjengelighet, kvalitet matutdeling, bedre mat tilgjeng ... +

Maten politikk den indonesiske regjeringen er rettet mot å oppnå matsuverenitet og fokus på - blant annet - å øke mat tilgjengelighet, kvalitet matutdeling, bedre mat tilgjengelighet, og bedre mat forbruk kvalitet og ernæring. Mat må være tilgjengelig i tilstrekkelig mengde, safe, næringsrik, i god kvalitet og rimelig av samfunnet for å møte de ernæringsmessige kravene til sunn og velstående liv. På ... -
Bachelor
Fulltid
3 - 4 år
Engelsk
juli 2021
Campus
 
Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
Bandung, Indonesia +1 Mer

Food Technology er en gren av mat vitenskap som omhandler selve produksjonsprosesser for å gjøre matvarer. For å oppfylle og opprettholde sin ernæringsmessig kvalitet, må mate ... +

Food Technology er en gren av mat vitenskap som omhandler selve produksjonsprosesser for å gjøre matvarer. For å oppfylle og opprettholde sin ernæringsmessig kvalitet, må maten være både trygt produsert og trygt levert til forbruker. Dette krever prosessorteknologi for å konvertere råvarer til mat, samt bevaring teknologier for å øke holdbarheten på matvarer ... -
Bachelor
Fulltid
3 - 4 år
Engelsk
juli 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre

Relaterte studiefelter