$close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrad studier i Ernæringsfysiologi i de palestinske områdene

En bachelor 's grad er et kjennetegn på høyere utdanning. Det er gitt til de som vier tre til sju år på å studere et bestemt program. En bachelor 's grad kan opptjenes i en rekke disipliner i kunst og vitenskap. Matvitenskap fokuserer på studiet av mat, med vekt på å skape pålitelige, bærekraftige og trygge matkilder. Forstå matvitenskap kan føre til viktige funn i næringsm… Les mer

En bachelor 's grad er et kjennetegn på høyere utdanning. Det er gitt til de som vier tre til sju år på å studere et bestemt program. En bachelor 's grad kan opptjenes i en rekke disipliner i kunst og vitenskap.

Matvitenskap fokuserer på studiet av mat, med vekt på å skape pålitelige, bærekraftige og trygge matkilder. Forstå matvitenskap kan føre til viktige funn i næringsmiddelteknologi, samt produksjon og vedlikehold av en sunn matforsyning.

En rekke institusjoner for høyere utdanning har dukket opp de siste årene gjennom de palestinske territorier og Gazastripen. Selv om unge, disse anleggene er i stand til å tilby et variert utvalg av programmer til lokale og internasjonale studenter.

Bachelorgrad studie i Ernæringsfysiologi i de palestinske områdene

Minimér
Les mer om å studere i de palestinske områdene
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
جامعة القدس
Abu Dis, Palestina

Matindustrien er avhengig av et bredt spekter av prosesser for å produsere den store mengden mat vi ser i dag. Food engineering bruker prinsippene kjemi, mikrobiologi og engin ... +

Matindustrien er avhengig av et bredt spekter av prosesser for å produsere den store mengden mat vi ser i dag. Food engineering bruker prinsippene kjemi, mikrobiologi og engineering for å designe matproduksjonsprosesser. Undervisningsplanen for Food Engineering Department fokuserer på å gi studenten ferdighetene og konseptene knyttet til matteknikk og teknologi, som fokuserer på å utvikle nye matvarer, designe prosesser for å produsere disse matvarene, velge emballasjemateriale, studere holdbarhet og sensorisk evaluering av produktet. Design og kontroll av virksomhet i matfabrikker, metoder for produksjon av funksjonelle matvarer, kvalitetskontroll av matvarer, i tillegg til administrasjon av matfabrikker og metoder for markedsføring av matvarer. I tillegg til de mikrobiologiske og kjemiske testene, vil studenter i matteknikk studere grunnleggende fenomener som er direkte relatert til produksjon av matvarer og deres egenskaper. Instituttets undervisningsplan kvalifiserer sine kandidater til å gjennomføre flere og varierte oppgaver i næringsmiddelindustriene som har blitt en industri som kombinerer høyteknologi og flere prosesser basert på biokjemi og teknologi. Food Engineering Department er preget av det faktum at det vil kvalifisere sin kandidat til å jobbe innen bioteknologi (bioteknologi) og matindustri. I tillegg til å jobbe i forskjellige grener av næringsmiddelindustrien og bioteknologien, vil instituttets kandidater være kvalifiserte til å arbeide også innen farmasøytisk og kosmetisk industri, og innen forskning innen forskningsinstitusjoner som er interessert i biovitenskap og miljøteknikk. De vil også kunne jobbe i institusjoner som er opptatt av kontroll av næringsmiddel- og bioteknologiindustrien (Institution for Standards and Metrology). De vil også kunne jobbe i konsulentfirmaer som er opptatt av mat- og miljøutvikling. -
Bachelor
Arabisk
Campus