close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrad programmer i Ernæringsfysiologi i Abu Dis Palestina

En bachelor 's grad er en lavere grad som tilbys av universiteter og høyskoler når studentene fullføre et studieprogram. De fleste bachelorkurs siste tre eller fire år med noen varer inntil syv år. Mat vitenskaper bruker kjemi, mikrobiologi, engineering, og biokjemi for å hjelpe produsere varig, næringsrik og lett tilgjengelig mat. Studerer matvitenskap kan bidra til en større forst… Les mer

En bachelor 's grad er en lavere grad som tilbys av universiteter og høyskoler når studentene fullføre et studieprogram. De fleste bachelorkurs siste tre eller fire år med noen varer inntil syv år.

Mat vitenskaper bruker kjemi, mikrobiologi, engineering, og biokjemi for å hjelpe produsere varig, næringsrik og lett tilgjengelig mat. Studerer matvitenskap kan bidra til en større forståelse av utviklingen av matvaresystemer og hvordan å skape bærekraftige ressurser mat for fremtidige generasjoner.

En rekke institusjoner for høyere utdanning har dukket opp de siste årene gjennom de palestinske territorier og Gazastripen. Selv om unge, disse anleggene er i stand til å tilby et variert utvalg av programmer til lokale og internasjonale studenter.

Topp universiteter Bachelorgrad i Ernæringsfysiologi i Abu Dis i de palestinske områdene

Minimér
Les mer om å studere i de palestinske områdene
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
جامعة القدس
Abu Dis, Palestina

Matindustrien er avhengig av et bredt spekter av prosesser for å produsere den store mengden mat vi ser i dag. Food engineering bruker prinsippene kjemi, mikrobiologi og engin ... +

Matindustrien er avhengig av et bredt spekter av prosesser for å produsere den store mengden mat vi ser i dag. Food engineering bruker prinsippene kjemi, mikrobiologi og engineering for å designe matproduksjonsprosesser. Undervisningsplanen for Food Engineering Department fokuserer på å gi studenten ferdighetene og konseptene knyttet til matteknikk og teknologi, som fokuserer på å utvikle nye matvarer, designe prosesser for å produsere disse matvarene, velge emballasjemateriale, studere holdbarhet og sensorisk evaluering av produktet. Design og kontroll av virksomhet i matfabrikker, metoder for produksjon av funksjonelle matvarer, kvalitetskontroll av matvarer, i tillegg til administrasjon av matfabrikker og metoder for markedsføring av matvarer. I tillegg til de mikrobiologiske og kjemiske testene, vil studenter i matteknikk studere grunnleggende fenomener som er direkte relatert til produksjon av matvarer og deres egenskaper. Instituttets undervisningsplan kvalifiserer sine kandidater til å gjennomføre flere og varierte oppgaver i næringsmiddelindustriene som har blitt en industri som kombinerer høyteknologi og flere prosesser basert på biokjemi og teknologi. Food Engineering Department er preget av det faktum at det vil kvalifisere sin kandidat til å jobbe innen bioteknologi (bioteknologi) og matindustri. I tillegg til å jobbe i forskjellige grener av næringsmiddelindustrien og bioteknologien, vil instituttets kandidater være kvalifiserte til å arbeide også innen farmasøytisk og kosmetisk industri, og innen forskning innen forskningsinstitusjoner som er interessert i biovitenskap og miljøteknikk. De vil også kunne jobbe i institusjoner som er opptatt av kontroll av næringsmiddel- og bioteknologiindustrien (Institution for Standards and Metrology). De vil også kunne jobbe i konsulentfirmaer som er opptatt av mat- og miljøutvikling. -
Bachelor
Arabisk
Campus