close

Filtre

Se resultater

Bachelorprogrammer i Ernæringsfysiologi i Romania

En bachelorgrad er en fire-årig lavere grad og er standarden for høyere utdanning gjennom det meste av verden. Bachelorgrader kan opptjenes ved statlige universiteter, ved private universiteter, ved community colleges og via online universiteter. Mat vitenskaper er et fagområde som fokuserer på den biologiske sammensetningen av mat, så vel som de kjemiske prosessene som kreves for å lage mat… Les mer

En bachelorgrad er en fire-årig lavere grad og er standarden for høyere utdanning gjennom det meste av verden. Bachelorgrader kan opptjenes ved statlige universiteter, ved private universiteter, ved community colleges og via online universiteter.

Mat vitenskaper er et fagområde som fokuserer på den biologiske sammensetningen av mat, så vel som de kjemiske prosessene som kreves for å lage mat. Ved å lære om mat vitenskaper, kan enkeltpersoner være forberedt på å skape trygge og næringsrike matvarer som kan leveres trygt over hele verden.

Romania er et land som ligger i skjæringspunktet mellom Sentral-og Sørøst-Europa, grenser til Svartehavet. Å komme til Romania er lett fra nesten alle deler av verden, på grunn av sin posisjon, så vel som det faktum at den betjenes av en rekke transport-typer og bedrifter. Rumenske universiteter tilbyr stort utvalg av fagvis programmer i rumensk, engelsk, fransk og tysk.

Bachelorgrad program i Ernæringsfysiologi i Romania

Minimér
Les mer om å studere i Romania
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine, Cluj-Napoca
Bună Ziua, Romania

The Bachelor's degree programme INGINERIA OF FOOD PRODUCTS has as its general objective the training of technological specialists in the field of food industry; this program h ... +

The Bachelor's degree programme INGINERIA OF FOOD PRODUCTS has as its general objective the training of technological specialists in the field of food industry; this program has been operating since 2009, being accredited in 2015 and has a duration of 4 years of studies, a day course with 240 credits, according to the Bologna Agreement. -
Bachelor
sep. 2021